Anden tilskudsaftale mellem IMM og Ustda

Anden tilskudsaftale mellem ibb og derover
Anden tilskudsaftale mellem ibb og derover

IMM gik ind for at etablere et lignende "Data Center" i Başakşehir på den anatolske side af byen. I denne sammenhæng blev der underskrevet en tilskudsaftale på ca. $ 1 million med US Development Bank (USTDA). IMM-præsident Ekrem İmamoğlu sagde, at byer skal følge med tiden med ny generation af teknologier, "Vi sigter mod at producere løsninger på Istanbuls problemer gennem innovative, deltagende, dataorienterede teknologier og forbedre vores eksisterende tjenester." En tilskudsaftale på 22 millioner 2019 tusind 5 dollars blev underskrevet mellem IMM og USTDA til brug i "Istanbul Transportation and Traffic Center of Excellence Project" den 117. september 887.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) og United States Trade and Development Agency (USTDA) samarbejdede også i "Istanbul Digital Transformation Project". En virtuel underskrivelsesceremoni blev afholdt for den tilskudsaftale på ca. $ 1 million, der blev underskrevet mellem IMM og USTDA. På mødet med telekonferencemetoden sagde İBB-præsident Ekrem İmamoğlu; Generalsekretær Can Akın Çağlar, vicegeneralsekretær Yılmaz Öztürk, chef for afdeling for informationsteknologi Erol Özgüner og leder af udenrigsafdelingen Mehmet Alkanalka ledsagede dem. Den amerikanske delegation, ledet af Ankara-ambassadør David Satterfield, Istanbuls generalkonsul Daria Darnell og USTDA-direktør Todd Abrajano, deltog i det virtuelle møde med en delegation på 11 personer.

"Vi underskrev et meget værdifuldt projekt"

Før underskriften holdt USTDA-direktør Abrajano og ambassadør Satterfield henholdsvis de første taler. Satterfiel og Abrajano udtrykte deres tilfredshed med deres samarbejde med IMM i deres taler. İmamoğlu understregede, at de var glade for at underskrive et meget værdifuldt projekt for Istanbuls fremtid. I en erklæring om, at de ønsker at designe Istanbul som en smart by, der har fanget æraen med det digitale transformationsprojekt i lyset af udviklingen af ​​informations- og kommunikationsteknologier, sagde İmamoğlu:

”Med dette projekt tilstræber vi at producere løsninger på Istanbuls problemer gennem innovative, deltagende, dataorienterede teknologier og forbedre vores eksisterende tjenester. Derudover inden for rammerne af dette projekt som en løsning på de førende og forestående problemer i vores Istanbul; Vi ønsker at udføre værdifuldt arbejde med udviklingen af ​​katastrofe- og genopretningsdatacenter. Vi forsøger at sikre, at videnskab og teknologi spiller en rolle i udformningen af ​​Istanbuls fremtid. I denne sammenhæng vil jeg gerne takke USTDA for deres bidrag til den digitale transformation af Istanbul. Som du ved, underskrev vi endnu et samarbejde inden for datateknologi for ikke så længe siden. Især under de pandemiske forhold, vi befinder os i, finder jeg det meget værdifuldt at sikre og fortsætte et sådant samarbejde. Jeg håber, at dette partnerskab vil fortsætte i fremtiden. "

FØRSTE TILSKUD TIL GAZIANTEP METROPOLITAN KOMMUN

Efter talerne blev en tilskudsaftale på ca. 1 million dollars til "Istanbul Digital Transformation Project" underskrevet mellem IMM-præsident İmamoğlu og ambassadør Satterfield og USTDA-direktør Abrajano. Mellem IMM og USTDA den 22. september 2019 5 millioner 117 En tilskudsaftale på tusind 887 dollars blev underskrevet.

USTDA: Inden IMM gav Gaziantep Metropolitan Municipality også et tilskud på 2019 million dollars under "Gaziantep Smart City Master Plan Protocol", som underskrev en aftale i august 1. USTDA blev oprettet i 1992 for at fremme økonomisk udvikling og amerikanske forretningsinteresser i udviklingslande og mellemindkomstlande. USTDA's budget for 2019, en uafhængig offentlig institution, er på 79 milliarder dollars.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer