Betydningen af ​​D-vitamin i forebyggelse af dødsfald fra Corona!

Betydningen af ​​D-vitamin til forebyggelse af koronadødsfald
Betydningen af ​​D-vitamin til forebyggelse af koronadødsfald

Dr. Yüksel Büküşoğlu gav vigtige oplysninger om emnet. Forebyggelse af D-vitaminmangel kan reducere dødsfald og komplikationer på grund af Covid-19 i halvdelen.


Ifølge mange videnskabelige undersøgelser, der er udført til dato, er det kendt, at der er et forhold mellem Corona-virus og D-vitamin. Dr. Yüksel Büküşoğlu sagde:

”Talrige videnskabelige undersøgelser understøtter, at tilstrækkelige D-vitaminniveauer kan forhindre luftvejsinfektioner og også reducere risikoen for virusinfektioner. D-vitamin stimulerer og aktiverer immunsystemet mod virussen i kroppen og har immunsystemregulerende forsvarsvirkninger. Ifølge de gennemførte undersøgelser:

  • 19 procent af COVID-80 patienter har en D-vitaminmangel.
  • Mennesker med tilstrækkelige D-vitaminniveauer kan reducere risikoen for at udvikle svær COVID-19 sygdom med op til 75 procent.
  • Forebyggelse af vitamin D-mangel kan reducere dødsfald på grund af COVID-19 og relaterede komplikationer med halvdelen.
  • Tilstrækkeligt vitamin D-niveau kan reducere behovet for intensiv pleje 25 gange på grund af svær koronavirusinfektion.

Ved coronavirusinfektion modulerer tilstrækkeligt D-vitamin immunforsvaret og øger således clearance fra virussen, samtidig med at det forhindrer inflammatoriske reaktioner, der forårsager alvorlig cytokinstorm. Derudover er det kendt, at D-vitamin påvirker zinkmetabolismen i kroppen, hvilket reducerer reproduktionshastigheden af ​​coronavirus og øger clearance af virussen. Med andre ord antages det, at tilstrækkelige D-vitaminniveauer kan styrke immunforsvaret og forhindre COVID-19-infektion og transmission af virussen. For nylig antydede en videnskabelig undersøgelse, der blev offentliggjort i JAMA, en af ​​verdens mest respekterede medicinske tidsskrifter, at passende vitamin D-niveauer i kroppen bør betragtes som en potentiel behandlingsstrategi for at forebygge eller muligvis helbrede COVID-19. "

Dr. Yüksel Büküşoğlu sagde ”Det er meget vigtigt her at vide, hvilket vitamin D-niveau der er gavnligt, og hvilket niveau der kan være meget skadeligt. Det er nødvendigt at vide, at niveauet af D-vitamin i kroppen over 150 ng / ml er helt giftigt. Imidlertid er niveauer mellem 60-100 ng / ml i blodet meget nyttige. Så du skal vide fra dit eget sind, at at tage D-vitamin uden at konsultere din læge kan være ekstremt giftigt. I samråd med din læge er det nødvendigt at måle vitamin D-niveauet og tage vitamin D-tilskud, hvis det er nødvendigt med hans råd. " sagde.

Dr. Yüksel Büküşoğlu sagde, ”Ud over at eliminere vitamin D-manglen i kroppen for at forhindre komplikationer forårsaget af koronavirussen, skal tarmfloraen også være sund; Til dette formål er det vigtigt at huske, at det også er meget vigtigt at spise gærede fødevarer som kefir, hjemmelavet yoghurt, syltede agurker og mad rig på zink og selen, ”tilføjede han.

Til sidst sagde han, at tilstrækkelige vitamin D-niveauer også har ekstremt positive virkninger på stamceller. Yüksel Büküşoğlu sagde, at stamcelleterapi også kan være yderst gavnlig i tilfælde af åndedrætssvigt og alvorlig lungeskade på grund af svær Coronavirus COVID-19-infektion.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer