Bozüyük Station og Bozüyük Logistikcenter Forbindelse Vej Jordundersøgelsesrapport Udbudsresultat

Forbindelsesvejen mellem den ødelagte station og det ødelagte logistikcenter er baseret på et udbudsresultat
Forbindelsesvejen mellem den ødelagte station og det ødelagte logistikcenter er baseret på et udbudsresultat

Forbindelsesvejen mellem Bozüyük Station og Bozüyük Logistikcenter Jordundersøgelse og geoteknisk rapport Tjenesteindkøb Tenderesultat


2020 virksomheder afgav bud på buddet på Connection Road Ground Study and Geotechnical Report Service Procurement Work mellem Bozüyük Station og Bozüyük Logistics Center med en omtrentlig pris på 573121 TL fra den tyrkiske statsjernbaneadministration (TCDD) med antallet af KİK 318.343,00/4. TCDD TEKNİK MÜH og MÜŞ AŞ vandt.

Udbuddet dækker Connection Road Soil Investigation and Geotechnical Report-værker mellem Bozüyük Station og Bozüyük Logistics Center. Arbejdets varighed er 135 (hundrede og femogtredive) kalenderdage fra stedleveringen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer