Flashoplysning om udgangsforbud!

straf for tusind mennesker, der ikke overholder begrænsningen
straf for tusind mennesker, der ikke overholder begrænsningen

Indenrigsministeriet meddelte de implementeringer og sanktioner, der blev anvendt i restriktionsperioden. Følgende erklæringer blev fremsat i erklæringen fra indenrigsministeriet; ”I kampen mod Covid-19-epidemien fortsætter de udgangsforbudsbegrænsninger, vi anvender for at beskytte vores sociale og individuelle helbred.


I denne sammenhæng; Udgangsforbud er begrænset fra 21.00:05.00 til 21.00:05.00 på hverdage og fra XNUMX:XNUMX fredag ​​aften til XNUMX:XNUMX på mandag i weekenden. Vores borgere har stort set tilpasset sig udgangsforbudsbegrænsningen, som vi anvender den sjette. På den anden side er vores borgere, der ikke overholder beslutningen om begrænsning, blevet udsat for administrativ eller retlig handling.

Fra mandag den 4. januar mellem kl. 21.00 og 05.00 på hverdage er i alt 8 tusind 21.00 mennesker, der ikke overholder udgangsforbudene, der starter kl. 11 fredag ​​05.00. januar på fredag ​​og varer indtil kl. 35 mandag den 544. januar, den generelle sundhedslov nr. Der er truffet retslige eller administrative handlinger inden for anvendelsesområdet for de relevante artikler i.

Faldet i antallet af sager fortsætter takket være anvendte udgangsbegrænsninger og andre trufne foranstaltninger.

Indtil vores kamp mod pandemien er forbi, og vi begynder at normalisere os, skal vi fortsætte med at overholde andre regler, herunder rengøring, masker og afstand.

Kære vores nation; Vi takker dig for din tålmodighed, dedikation og forståelse i denne proces.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer