Erklæring om weekendforbudet

Forklaring om forbuddet mod weekendgade
Forklaring om forbuddet mod weekendgade

Følgende erklæringer blev fremsat i erklæringen fra indenrigsministeriet; Den sjette anvendelse af udgangsforbudet, som vi anvender i weekenden, starter kl. 21:00 i dag og slutter kl. 05.00:XNUMX mandag morgen.


Med cirkulærerne udstedt før af vores ministerium; Alle nødvendige foranstaltninger er blevet truffet for at sikre, at vores borgere ikke står over for vanskeligheder med at få adgang til basale fornødenheder i den periode og de dage, hvor udgangsforbudet anvendes.

I denne sammenhæng;

• Marked, købmand, grønthandler, slagter, tørret frugtbutikker og blomsterhandlere har åbent indtil kl. 20.00 i dag og mellem kl. 10.00 og 17.00 lørdag og søndag. Igen inden for den specificerede periode vil markeder, købmandsforretninger, grøntsager, slagtere, tørret frugt og blomsterhandlere være i stand til at levere deres ordrer via telefon eller online.

• Restauranter / restauranter, konditorier og dessertbutikker fungerer som take-away + afhentning indtil 20.00:20.00 i dag og kun take-away-service mellem 24.00:10.00 og 24.00:XNUMX, og disse arbejdspladser vil være åbne til levering mellem XNUMX:XNUMX og XNUMX:XNUMX lørdag og søndag. vil være i stand til at fortsætte deres aktiviteter.

• På lørdage og søndage er bagerier og / eller bagerier med licens og kun brødsælgere af disse arbejdspladser åbne.

• Online bestillingsvirksomheder vil også kunne levere ordrer mellem 10.00-24.00 på fredage, lørdage og søndage.

• Vores borgere vil være i stand til at gå til og fra det nærmeste marked, købmand, grønthandler, slagter, tørret frugtbutik, bager eller brødhandler på dage, hvor udgangsforbud anvendes (lørdag-søndag).

Som det kan ses af disse forklaringer, med ideen om at udgangsforbudet begynder, er der ingen grund til at forårsage tæthed i bagerier, markeder, købmandsforretninger, grønthandlere, slagtere, tørret frugt, restauranter / restauranter, konditorier og dessertbutikker for at levere basale forsyninger.

Af denne grund beder vi endnu en gang vores borgere om at handle i deres hjem / boliger inden kl. 21.00:XNUMX, når udgangsforbudet begynder, og om at tage de nødvendige forholdsregler ved at tage højde for den trafiktæthed, der kan forekomme, især i vores storbyer.

Vi opnår altid enhed med rengøring, maske, afstand.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer