Fortsættes HES-kode Izmirim-kortparring?

Kontokode izmirim-korttilpasning fortsætter
Kontokode izmirim-korttilpasning fortsætter

I overensstemmelse med den beslutning, der er truffet af det provinsielle hygiejnestyre for guvernør i Izmir inden for rammerne af bekæmpelse af pandemien; Anvendelsen af ​​at bruge Izmirim-kort med HES-kode, der er defineret til ombordstigning i bybiler med offentlig transport, startede mandag den 11. januar. Det blev observeret, at mere end 85 procent af de aktivt anvendte Izmirim-kort blev identificeret. Izmir Metropolitan Municipality opfordrede de borgere, der endnu ikke har gennemført transaktionen, "Match dit Izmirim-kort med din HES-kode for at undgå lidelse".


I overensstemmelse med cirkulæret udstedt af Ministeriet for Indre Anliggender inden for rammerne af bekæmpelse af pandemien og beslutningen fra İzmir Governorship Provincial Hygiene Board var det obligatorisk at definere personlige HES-koder for İzmirim-kort, der blev brugt til at gå ombord på offentlige transportkøretøjer. Efter meddelelserne fra 30. oktober fra mandag den 11. januar blev İzmirim Cards, hvis HES-kode ikke er defineret, og boarding til offentlige køretøjer blokeret.

Izmir Metropolitan Municipality ESHOT General Manager Erhan Bey sagde, at den første dag i implementeringen var der ikke noget stort problem i byen. At bemærke, at mere end 30 procent af İzmirim-kort, som er blevet brugt aktivt siden 85. oktober, er HES-koden defineret, “Identifikationsprocessen fortsætter. De, der endnu ikke har foretaget denne proces, skal matche HES-koden med det Izmirim-kort, de bruger for fortsat at drage fordel af byens offentlige transport. "Dette er en meget enkel proces, der kan udføres på få minutter."

Glem ikke at indtaste koden

Da man undersøgte situationen for borgere, der sagde, at de ikke kunne udføre identifikationsprocessen online, var de to største fejl "forkert skrivning af personlige oplysninger" og "ikke indtastning af bekræftelseskoden sendt til mobiltelefonen", sagde Mr. Bey, "Indtast venligst vores oplysninger omhyggeligt. Lad os ikke glemme at indtaste bekræftelseskoden sendt til mobiltelefonen i det sidste afsnit. Hvis du er opmærksom på disse, er der ingen problemer. Systemet kører problemfrit, ”sagde han.

Kort er ikke "ugyldige"!

På den anden side erklærede Mr. Bey, at de så en opfattelse hos offentligheden, at "İzmirim Cards, som ikke er defineret som HEPP-kode", "ikke kan bruges igen" og understregede, at İzmirim Cards ikke er "ugyldige". Han sagde, at efter at den personlige HEPP-kode er defineret, kan den bruges i offentlig transport som før.

Hvordan foregår parring?

Generaldirektoratet for ESHOT har oprettet et specielt websted for borgere, der skal matche deres HES-koder og TR-ID-numre med det Izmirim-kort, de bruger. På webstedet på adressen "hes.eshot.gov.tr" kan kun et Izmirim-kort parres. Personaliseret (med foto) eller bærer skal alle Izmirim-kort matches med personlige HES-koder. Webstedet, der er designet til at være meget let at bruge, kan registreres ved at indtaste de ønskede oplysninger. Derudover er de digitale informationskiosker i Izmir Metropolitan Municipality, metrostationer, færgehavne, forskellige servicebygninger og sociale faciliteter parret.

Der er også hjælpeborde

På den anden side for metrostationer Bornova, Halkapınar, Çankaya, Konak, Üçyol, Göztepe og Fahrettin Altay til dem, der ikke har internetfunktion eller ikke kan udføre transaktionen på digitale kanaler; Lufthavn, ESBAŞ, Sirinyer, Crescent, Halkapınar, Alsancak, Salhane, KarşıyakaPå stationerne Demirköprü og Çiğli İZBAN; KarşıyakaI Konak og Bostanlı færgehavne; Hjælpeborde blev oprettet i Konak Bahri Baba Transfer Center. Computeriseret personale, der arbejder her, yder borgere ansigt til ansigt-tjenester og matcher HES-koder med Izmirim Cards.

Ingen "deadline" for over 65 og handicappede

Borgere over 65 år, der nyder godt af offentlig transport gratis, og personer med en handicaprapport på 40 procent eller derover skal udstede et Izmirim-kort med foto og matche deres HES-koder inden for rammerne af beslutningerne om at bekæmpe pandemien. 11. januar 2021 er imidlertid ikke 'deadline' for mennesker med handicap over 65 år. Fordi brugen af ​​offentlig transport for personer over 65 år er forbudt af Indenrigsministeriets cirkulære. Handicappede borgere skal derimod ansøge om kortenhederne personligt på grund af forpligtelsen til at aflevere deres rapporter. Ansøgningsprocedurerne for alvorligt mentalt handicappede og handicappede borgere under 18 år kan behandles af deres forældre eller værger. Kortenhederne forbereder og giver de fotograferede Izmirim-kort til ansøgerne på få minutter. Borgere over 65 år kan ansøge om deres kort begge http://www.izm Han kan gøre det både personligt og på irimkart.com.tr. Så fotograferede Izmirim-kort; Det kan købes fra kortcentre i Konak, Bostanlı İskele, Fahrettin Altay og Bornova Metro. Izmirim-kort gives gratis til borgere over 65 år og handicappede.

Kortansøgning i omgivende distrikter

Izmir Metropolitan Municipality, i distrikter uden for hovedstadsområdet; Lokale serviceafdelinger fik til opgave at ”påtage sig” applikationer til over 65, handicappede, 60-årige, studerende og lærerkortansøgninger. http://www.izmirimkart.com.tr Dem, der ansøger om 65-årige, 60-årige, studerende og lærerkort via internetadressen; vil være i stand til at få deres kort fra lokale serviceenheder. Borgere med en handicaprapport på 40 procent eller derover, hvis ansøgning ikke kan modtages online, vil kunne henvende sig til de lokale serviceenheder med de ønskede dokumenter (en bekræftet kopi af handicapporten som original eller original, et biometrisk foto og identitetskort). Borgere vil være i stand til at købe deres personlige (med foto) Izmirim-kort fra lokale serviceenheder uden at skulle komme til byens centrum.

Ombordstigningsoplysninger til ministeriet

Izmir Metropolitan Municipality har siden 30. oktober delt hver dag Izmirim Card-boardingoplysninger med Ministeriet for Sundhed i Republikken Tyrkiet inden for rammerne af bestræbelserne på at bekæmpe pandemien. Efter at de aktivt anvendte Izmirim-kort er matchet med HES-koderne, overvåges al boarding til offentlige transportkøretøjer i byen elektronisk. Således forhindres patienter eller personer med kontakt i at bruge offentlig transport. Mens ministeriet skal være i karantæne, identificerer det patienter eller kontakter, der bruger offentlig transport, og indleder kriminel handling.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer