Fragtens ventetid hjemme er overstået Nu venter din last på dig

Fragtperioden derhjemme er forbi nu, din fragt venter på dig
Fragtperioden derhjemme er forbi nu, din fragt venter på dig

Leveringsperiode for aftale er startet i fragt; Den ventetid, der er stjålet fra tid til anden, er forbi. En dags forsendelse med købere i Tyrkiet for første gang omsat i praksis efter leveringsmuligheder efter aftale, find muligheden for at nå frem til lasten, når og hvor du vil. Applikationen, der afslutter fragtens ventetid derhjemme, giver modtageren mulighed for at arrangere leveringsdato og klokkeslæt selv i sidste øjeblik og at følge placeringen af ​​lasten med det samme med GPS-funktionen.


Cargo in One Day leverer ordren fra køberen fra e-handelsfirmaet til modtageren på det ønskede sted og på det ønskede tidspunkt med leveringssystemet til aftale initieret af en pioner inden for sektoren. Applikationen, der afslutter ventetiden for gods derhjemme, giver også køberen mulighed for at redigere leveringsdato og -tidspunkt for ordren i tilfælde som øjeblikkelig adresseændring.

Yaşar Kımıl, medstifter af One-Day Cargo, siger, at de tilbyder fordelen ved at lave en aftale med kureren, når køberen ønsker det, og siger, at de har afsluttet ventetiden. ”Takket være vores teknologiske infrastruktur, som vi udviklede, fjernede vi svaret” Vi er ikke hjemme ”, som vi er vant til at høre ofte fra litteraturen, og vi gav kontrol til køberen. Kørselsvejledningen som "Jeg er her, del placering, lever på dette tidspunkt" er nok for os. Så vi har afsluttet fragtens ventetid; nu venter din leveringsmand på dig. Med denne personaliserede fragt service, vi tilbyder modtageren, giver vi også modtageren mulighed for at styre deres fragt med en enkelt knap på deres mobiltelefon. Modtageren kan følge sin last i bevægelse med det link, der modtages via SMS. Alle leveringer foretages med fotos og GPS-poster. Således tilbyder vi 100% leveringssikkerhed. ''

Returpriser Nul

Når man handler med konceptet med ny generation af gods og tilbyder personaliserede tjenester, opbevarer One Day Cargo med leveringsmulighed for aftale de forberedte ordrer i specielt beskyttede sikre lagre og leverer dem på den dato og sted, der er angivet af modtageren. Med det GPS-integrerede sporingssystem kan modtageren se, hvor lasten er, hvem der har bragt den, hvornår den skal være sammen med den og kan kommunikere med kureren. En dags forsendelse tillader således ikke, at ordren returneres. I mulige uønskede situationer som øjeblikkelig adresseændring kan modtageren arrangere øjeblikkelig ordre eller leveringstid.

Giver en fordel for e-handelsvirksomheder

Yaşar Kımıl, medstifter af Cargo in One Day sagde, at de er pionerer inden for sektoren ved at implementere ansøgningsleveringsansøgningen, ”Med denne ansøgning letter vi ikke kun købers liv. Ved at bringe en løsning på problemet med køberen, der ikke kan modtage deres gods, fordi de ikke er hjemme, slutter vi klagen fra e-handelsvirksomheder. Køberen bestiller en aftale med sin fragt og når altid sin fragt på ethvert sted og når som helst og under alle forhold. På denne måde forhindrer vi uretfærdige behandlinger som returnering eller klager fra virksomheder. Med vores teknologiske infrastruktur fortsætter vi med at bringe løsninger på de problemer, der sætter mærker og e-handelswebsteder i en dødvande. " sagde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer