Hasan Pezük, General Manager for TCDD Transportation, tiltrådte

Hasan pezuk, general manager for tcdd-transport, begyndte sin pligt
Hasan pezuk, general manager for tcdd-transport, begyndte sin pligt

Hasan Pezük, der blev udnævnt til generaldirektør og bestyrelsesformand for TCDD Taşımacılık AŞ med præsidentdekretet, overtog efter Kamuran Yazıcı.


Ved overdragelsesceremonien, der blev afholdt i TCDD Taşımacılık AŞ Direktoratet, efterfølger - Selef General Managers ønskede succes og gode ønsker.

Viceminister for transport og infrastruktur Enver İskurt, vicegeneraldirektør for ministeriet for transport og infrastruktur N. Leyla Akıncı og TCDDs generaldirektør Ali İhsan Uygun deltog i overdragelsesceremonien.

Hvem er Hasan Pezük?

Han blev født i 1970 i Gümüşhane. Han dimitterede fra Yıldız Technical University Fakultet for Ingeniørvidenskab i 1995 som en elektroingeniør.

I Istanbul Metropolitan Municipality IETT Generaldirektorat, hvor han startede sin første pligt i 1996; Han arbejdede som ingeniør, kontrolvejleder i bygningsvedligeholdelse, reparation, jernbanesystemer og mekanisk forsyningsafdeling og jernbanesystemprojektleder i direktoratet for specialprojekter.

Mellem årene 2006-2019; I Istanbul Metropolitan Municipality, Department of Science Affairs, City Lighting and Energy Directorate; I Rail System Directorate of the Department of Transportation; Han arbejdede som mid-level manager i European Side Rail System Directorate of the Rail System Department. Han forlod dette indlæg frivilligt i november 2019.

Pezük, der udførte vellykkede arbejder i gennemførligheds-, undersøgelses-, design- og konstruktionsfasen af ​​jernbanesystemprojekter i det meste af sit professionelle liv, leverede betydelige bidrag til populariseringen af ​​metro- og sporvognssystemer i Istanbul.

Han startede fra undersøgelsesprojektarbejderne på Rail System Lines (Metro, Light Metro, Sporvogn, Teleferik, Havaray) under Istanbul Metropolitan Kommunes ansvar og deltog aktivt i ledelsen af ​​alle byggeaktiviteter, testning, idriftsættelse og accept.

Det bidrog til udviklingen af ​​den indenlandske industri ved at gennemføre vellykkede undersøgelser i udarbejdelsen af ​​specifikationer, udbud, indkøb og test idriftsættelse af metro-, lette metro- og sporvognskøretøjer købt af Istanbul Metropolitan Municipality og øget lokaliseringshastigheden for metrokøretøjer.

Han gennemførte undersøgelser af energieffektivitet i bygninger og anlæg i Istanbul Metropolitan Municipality med fjernstyring og automatisering i belysningssystemer i hovedarterier, gader og gader i hele Istanbul.

Han fungerede som bestyrelsesmedlem i Istanbul Metropolitan Municipality Kültür A.Ş., İGDAŞ, KİPTAŞ og İZBAN Board of Directors.

Han blev udnævnt som konsulent for TCDD's generaldirektorat i november 2019.

I februar 2020 blev han udnævnt til chef for jernbanemoderniseringsafdelingen i TCDD Generaldirektorat.
Pezük, der blev udnævnt til generaldirektør og formand for bestyrelsen for TCDD Taşımacılık AŞ's generaldirektorat med præsidentdekret nr. 2021/12, er gift og har et barn.

Prisvindende værker

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro har opnået en stor succes ved at være blandt de top 2017 projekter blandt 2017 projekter fra 32 lande i 'AEC Excellence Awards 145', som er en af ​​de vigtigste priser i verden inden for sit felt.

Ataköy-İkitelli Metro opnåede en betydelig succes ved at komme ind i top 2018 inden for infrastrukturprojekter blandt 32 projekter fra 196 lande ved 3 AEC Excellence Awards, en af ​​verdens vigtigste priser inden for sit felt.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer