Ethereums fortid at præsentere: Hvad er Ethereum? Sådan får du det?

Historien om ethereum fra fortid til nutid, hvad er ethereum, hvordan man får det
Historien om ethereum fra fortid til nutid, hvad er ethereum, hvordan man får det

Ethereum er et system, som dets grundlægger Vitalik Buterin introducerede på den nordamerikanske Bitcoin-konference. Selvom det generelt er kendt som altcoin, er det faktisk en innovativ virtuel valuta, der sigter mod at udvikle blockchain-teknologi og bruge den på flere områder.


I denne artikel, hvad er Ethereum, og hvordan bruges det? Hvor meget koster Ethereum? Vi forsøgte at besvare spørgsmål om sådanne forhold.

Ud over disse kan du finde svar på spørgsmålene om, hvordan du køber og sælger Ethereum i vores artikel.

Hvad er Ethereum, hvordan det fungererr?

I sin enkleste form er Ethereum en open source-platform baseret på Blockchain-teknologi, der giver udviklere mulighed for at oprette og implementere decentrale applikationer.

Ethereum'Formål med mel

Ether (ETH), som betyder strømforsyning, kan også bruges i stedet for Ethereum. Formålet med dets fremkomst giver brugerne mulighed for at oprette ny software på det blockchain-system, som Bitcoin er tilsluttet. Da Ethereum giver brugerne denne frihed, er der opstået mange altcoins.

Formålet med Ethereum-systemet er at forhindre opbevaring af information såsom personlige data af tredjeparter og deres anvendelse til forskellige formål. Alle transaktioner, vi foretager på internettet (shopping, banktransaktioner, vores brug af sociale medier, vores internethistorie osv.) Registreres i databanker som data. Formålet, hvortil disse oplysninger vil blive brugt, er fuldstændig ukendt.

Med Ethereum-systemet er disse transaktioner fuldstændigt spredt og anonymt gemt på mange forskellige enheder. Adgang til disse oplysninger bliver således umulig og forvandler hele internettet til en decentral platform. Det sigter mod at bruge Ethereum, Ether-kryptokurrency som brændstof for at producere software, der skal inkluderes i dette decentrale system.

Ethereum er ikke kun en platform, men også et programmeringssprog, der kører på blockchain. Det hjælper udviklere med at opbygge og udgive distribuerede applikationer.

Hvordan man laver Ethereum
Hvordan man laver Ethereum

Ederved nasprovins Üer produceret?

Selvom produktion af Ethereum synes at være den samme som Bitcoin-produktion, er der nogle mindre forskelle. Disse forskelle gør Ethereum-produktionen mere fordelagtig.

Til produktion af Ethereum skal du først oprette en Ethereum-tegnebog. Efter installation af de nødvendige programmer kan du starte produktionen. Du kan producere individuelt eller som en del af en pool. At være i puljen vil øge din produktion. Du har ikke brug for enheder med høj processor til at producere Ethereum. Produktionen sker på grafikkortet (GPU).

Ederved Minearbejderği Nasbyggetr?

Minedrift er en vigtig faktor for kontinuitet og sikkerhed i dette system, ligesom Bitcoin. systemkrav, systemkrav opfyldt af specielle produktionsenheder i Bitcoin-minedrift; Det er dækket af et grafikkort (GPU), så Ethereum-minedrift kan udføres af alle. Stigningen i antallet af minearbejdere medfører også et fald i indtjeningen i Ethereum-minedrift dag for dag.

Hvad er fordelene ved Ethereum-platformen?

At erhverve Ether-valuta er hurtigere end Bitcoin, og der er mange flere etherenheder i omløb end Bitcoin. Da decentrale applikationer kører på blockchain, udnytter de alle blockchain-funktionerne.

Uforanderlighed: En tredjepart kan ikke foretage ændringer i dataene.

Antikorruption og manipulation: Ansøgninger er baseret på et konsensusnetværk, der gør censur umulig.

Sikker: Applikationer, der ikke har et centralt fejlpunkt og er sikret ved hjælp af kryptografi, er godt beskyttet mod hackingangreb og falske aktiviteter.

Nul nedetid: Apps lukkes aldrig og kan aldrig lukkes ned.

Lige nu, din verdenndört tusindvis af udviklere ved siden af ​​Ethereum'og nye applikationer udvikles, hvoraf mange kan bruges i dag:

 • Cryptocurrency-tegnebøger, der giver dig mulighed for at foretage billige, øjeblikkelige betalinger med ETH eller andre aktiver
 • Finansielle apps, der giver dig mulighed for at låne, låne eller bruge dine digitale aktiver til investering
 • Decentrale markedspladser, der giver dig mulighed for at handle med digitale aktiver eller endda "handelsforudsigelser" om begivenheder i den virkelige verden
 • Spil, hvor du ejer aktiver i spillet og endda tjener rigtige penge
 • Og meget mere

Ederum Aksmart SöHvad er en kontrakt?

Smart kontrakt er udtrykket, der bruges til at beskrive en computerkode, der kan lette udveksling af penge, indhold, ejendom, deling eller noget af værdi. Når du kører på den smarte kontrakt blockchain, bliver det som et computerprogram, der kører automatisk, når visse betingelser er opfyldt. Fordi smarte kontrakter kører på blockchain, fungerer de nøjagtigt som programmeret uden mulighed for censur, nedetid, svig eller tredjepartsintervention.

Mens alle blockchains er i stand til at behandle kode, er de fleste stærkt begrænsede. Denne situation er dog anderledes i Ethereum. I stedet for at give et sæt begrænsede operationer tillader ethereum udviklere at oprette de operationer, de ønsker. Dette betyder, at udviklere kan oprette tusindvis af forskellige apps, der går ud over alt, hvad vi har set før.

Ederum'mel Diğer Altcoin's jegle nasHan havde et forholdr?

Ethereum, som giver et passende miljø til oprettelse af mange nye software, er et system, hvor mange nye mønter, der opstod senere, også handles. I det system, hvor de første mønttilbud, kaldet ICO'er, til at lancere en ny mønt, massivt skaffe penge, før den lanceres, foretages der midler med Ether, valutaværdien af ​​Ethereum-systemet. Ethereum-systemet fungerer således som et system, der tillader nye kryptovalutaer at komme i omløb. Der har været mange tilfælde af svig i ICO'er, som af mange betragtes som upålidelige.

Hvad er Eth 2.0?

Ethereum 2.0, kulminationen på over fem års forskning og udvikling, er en ambitiøs opgradering. Kryptovalutaindustrien har aldrig set en blockchain af den størrelse og værdi, som Ethereum forsøger at migrere alle brugere og aktiver til et helt nyt decentralt netværk, mens de holder alle transaktioner aktive og kører på det gamle netværk.

Ethereum 2.0-opgraderingen vil sandsynligvis tage mange år at gennemføre i al sin kompleksitet. Imidlertid viser udviklerens kommentarer i denne rapport, at den største forhindring (og måske det vigtigste vendepunkt) i Ethereum 2.0-køreplanen er dens første lancering.

Med fremkomsten af ​​Eth 2.0 vil netværkets hastighed og skalerbarhed blive ført til højere niveauer.

Hvorfor er Ethereum 2.0 nødvendigt?

Siden lanceringen i 2015 er Ethereum blevet den mest anvendte programmerbare blockchain i verden. Åbne, uautoriserede systemer skabte milliarder af dollars i værdi og aktiverede helt nye typer softwareapplikationer. Ethereum skal dog stadig skaleres for at realisere sit potentiale.

Oprindeligt kendt som Serenity, har Eth2-opgraderingen altid været en langsigtet vision. At bringe et skalerbart bevis for stake konsensus til Ethereum har altid været på køreplanen.

Gennemsnitlig Ethereum-pris for de sidste 12 måneder

Altcoins startede også stærkt i år. Selve kryptokurrencymarkedet har haft en meget god adgang til 2020 med forventede store udviklinger. Ifølge de data, vi har samlet til dig, er den gennemsnitlige Ethereum-pris for de sidste 12 måneder som følger (30 dages gennemsnit):

 • December 2020 - $ 602.5
 • November 2020 - 495,5 $
 • Oktober 2020 - $ 377
 • September 2020 - 401 $
 • August 2020 - 389,5 $
 • Juli 2020 - $ 286
 • Juni 2020 - $ 235
 • Maj 2020 - 211,5 $
 • April 2020 - 177,5 $
 • Marts 2020 - 169,5 $
 • Februar 2020 - 233 $
 • Januar 2020 - 156 $

Ethereum hvor mange Var TL?

I skrivende stund på det frie marked 1 Ethereum TL prisen er 4.670,33. Også 1 Ethereum koster $ 617,81. For 1 Ethereum kan der købes 4.670,33 tyrkiske liraer eller $ 617,81.

Ethereum-prisen handles i øjeblikket til 24 $ med en ændring på 3,44% inden for de sidste 4.670,33 timer. Volumenet af Ethereum i de sidste 24 timer er $ 13.616.547.825, og den samlede markedsværdi af kryptokurrency er $ 70.418.512.153. Ethereum rangerer 2. med sin markedsværdi.

Seneste Ethereum Nyheder I Tyrkiet for "Crypto Money in the Economy Agenda" kan du følge Coinkolik, der opererer med mottoet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer