Hvad er en dronelicens? Er det obligatorisk at få en dronelicens?

Hvad er en dronelicens? Er det obligatorisk at få en dronelicens?
Hvad er en dronelicens? Er det obligatorisk at få en dronelicens?

Dronelicens er det eneste dokument, som retshåndhævende myndigheder vil anmode om under Drone-flyvninger, som du kan få fra DGCA eller en af ​​de organisationer, der er autoriseret af DGCA. Dette udskrevne dokument kan ligne en køretøjslicens eller et certifikatbillede.

Er det obligatorisk at få en dronelicens?


Det er obligatorisk at opnå en dronelicens for enheder på 500 g og derover.

Hvad er sanktionen for at flyve uliceret drone?

Vi må med beklagelse påstå, at der først træffes handlinger i vores land, og derefter dukker der op regler. Af denne grund er der ingen klar strafplan eller nogen straf for disse handlinger, som ikke ligefrem er kriminelle i henhold til loven. DGCA er den institution, der er autoriseret til at pålægge bøder ved at fungere som domstol ved den nedre og øvre grænse.

Mens SHGM generelt er ansvarlig for tilsyn med luftfartsselskaberne og luftfartssektoren, som er berømte for deres besværlige operation og strenghed, når de beskæftiger sig med civile, der handler ved at tage pludselige beslutninger, ryster de let fingrene og placerer sig selv i en position, der kan være både anklager og dommer.

Sandsynligvis etableres der snart en afdeling relateret til brugen af ​​droner i SHGM, og der oprettes en institution, der ikke arbejder med SHGM's klodsethed, som kan tage mere aktive og hurtige beslutninger og foranstaltninger. Fordi registreringsenheden (som omdrejningstæller i lastbiler) på fly eller helikoptere ikke findes i de fleste dronemodeller med hensyn til hvor mange meter en bruger løfter sin enhed, eller om han faktisk flyver et sted, hvor flyvning ikke er tilladt. Som sådan kan sanktioner og sanktioner ikke gå ud over afakisme i den virkelige strøm af liv.

På trods af al denne information er det afgørende for både civil luftfartssikkerhed og livssikkerheden, at du tager dig af at flyve din enhed uden at gå ud over de regler, du er uddannet til, og være følsom over for loven.

Er dronelicens betalt?

Da dronelicensen gives med en uddannelse, opkræver de fleste institutioner, der har myndighed til at udstede denne licens, et gebyr for det. F.eks. Tilbyder nogle af dem dette gratis til universitetsstuderende, eller et firma som os kan give denne licens helt gratis.

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer