Hvem er Galip Öztürk? Hvor gammel er Galip Öztürk, hvor er den fra? Vinder Öztürk Rigdom!

Hvem er sejreren ozturk sejrende ozturk hvor gammel er han fra ozturk
Hvem er sejreren ozturk sejrende ozturk hvor gammel er han fra ozturk

Galip Öztürk (fødselsdato 1. januar 1965 Ayvacik, Samsun), en statsborger i Georgien, ejeren af ​​Metro Group of Companies blev oprettet i 2005 og "Turkey Bus Federation" er den grundlæggende præsident.Da han på forhånd havde lært, at livstidsdommen i mordet på Kuvvet Köseoğlu blev opretholdt af højesteret, flygtede han til Georgien i 2018.

Galip Öztürks bedstefar og ældste bosatte sig i Çarşamba-regionen fra Sürmene til det russiske fremrykning i 1916. Öztürk, en af ​​de fem børn i hans familie, blev født i 1965 i Ayvacık som søn af İsmail Öztürk. Efter at have afsluttet sin grundskole onsdag tog han til Istanbul, da han var 13, og begyndte at arbejde i et tehus i Topkapı. Derefter startede han forretning med en lille tebutik i Topkapı busstation.

Senere skiftede han til busstransport, og i november 1992 grundlagde han Metro Turizm. Virksomheden, der først gik ud med tre busser på linjen Istanbul-Ankara, begyndte derefter at vokse hurtigt. Öztürk blev valgt til præsident for International Anatolian and Thrace Busers Association i 2000. Samme år vandt han valget til bestyrelsesformand for Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. 4 Den 2005. januar 58 grundlagde han foreningen, der samles under Tyrkiets busforbunds paraply og blev grundlægger af denne føderation. Öztürk, der ejer mere end 40 virksomheder og driver Great Istanbul Bus Station og Kayseri Intercity Bus Terminal, ejer også Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Bus Terminal, Havza og Yeni Çarşamba terminaler. Galip Öztürk, der blev dømt til livsvarigt fængsel og måtte bo ulovligt i Georgien, overførte driften af ​​Büyük Istanbul Bus Station til IMM i 2019.

Det er besluttet at indlede forhandlinger om salg af 5 procent af Metro Turizm Seyahat, et datterselskab af Metro Commercial and Financial Investments Holding, der ejes af Öztürk, til Ali Bayramoğlu.

Selvom Galip Öztürk blev prøvet den 5. juli 2003 for at danne en profitorienteret kriminel organisation, blev han senere løsladt. Mens han tilføjede Van Et til sin gruppe i 2005, solgte han Metro Turizm til Van Et i begyndelsen af ​​2009 for at åbne den for offentligheden. I april 2009 blev han tilbageholdt for påstået manipulation i Istanbul Stock Exchange (ISE) og henvist til retsbygningen. Han blev dog senere løsladt i afventning af retssagen. I samme måned blev overførslen af ​​Metro Turizm-aktier til Van Et Ticaret Investments, som også tilhører den, godkendt af konkurrencestyrelsen. I de sidste måneder af 2009 blev han tilbageholdt med påstanden om, at han havde tvunget en forretningsmand til at underskrive en 2 million lira-regning.

Den 29. februar 2012 blev Öztürk arresteret og sendt til Metris-fængslet efter at være blevet tilbageholdt på anklager for at indsamle checks og regninger med trussel, begå kapitalmarkedsforbrydelser (manipulation) og bruge kokain.

En sag blev anlagt af kapitalmarkedsrådet af Galip Öztürk for manipulation af aktierne i Metro Petrol Facilities Company. Galip Öztürk blev idømt mange bøder for børsetransaktioner. Abdülkerim Emek, et tidligere CMB-medlem, trådte tilbage fra premierministeren på grund af sagen om medlemskab af en kriminel organisation.

Galip Öztürk blev først idømt en skærpet livstidsfængsel for påstået tilskyndelse til mordet på Kuvvet Köseoğlu. Retten konverterede derefter Galip Öztürks dom til livsvarig fængsel under hensyntagen til hans gode opførsel under retsmødet.

Under høringen den 19.04.2013 blev Galip Öztürk løsladt. Efter at hans livstidsdom blev opretholdt, fik Galip Öztürk høre om højesterets afgørelse på forhånd og flygtede til Georgien.

Galip Öztürk er gift med Hülya Öztürk og har 4 piger og 4 drenge.Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar