Istanbul Universitet rekrutterer 22 kontrakterede sundhedspersonale

Istanbul Universitet vil rekruttere indgået sundhedspersonale
Istanbul Universitet vil rekruttere indgået sundhedspersonale

For at blive ansat som kontraheret personale i overensstemmelse med bestemmelsen (B) i artikel 657 i lov om embedsmænd nr. 4 blev dekret dateret 06.06.1978 og nummereret 7/15754 tildelt dekret nr. 28.06.2007 af 26566 for at blive dækket af indtægterne fra det særlige budget i Istanbul Universitets sundhedsansøgnings- og forskningscentre. I henhold til paragraf (B) i den supplerende artikel 2 i Principperne vedrørende principperne vedrørende ansættelse af kontraheret personale, der er offentliggjort i den officielle tidende, vil 2020 kontraherede medarbejdere blive rekrutteret til de stillinger, der er specificeret nedenfor, baseret på KPSS (B) gruppescore-ordren for 22.


For detaljer om annonce KLIK HER

Istanbul Universitet vil rekruttere indgået sundhedspersonale

ANSØGNING

Ansøgninger indgives inden for 15 dage fra den dag, hvor reklamen offentliggøres i Officiel Tidende (indtil arbejdstidens afslutning)  pbys.istanbul.edu.tr vil blive foretaget online kl. Ved afslutningen af ​​ansøgningen vil resultaterne af det offentlige personaleudvælgelseseksamen, der er erklæret af kandidaterne, blive bekræftet af vores institution fra OSYM. Ansøgninger fra kandidater, der afgiver falske erklæringer, accepteres ikke og behandles i overensstemmelse med generelle bestemmelser. Ansøgninger fremsendt via mail eller personligt accepteres ikke. Ansøgninger fra kandidater, der udsætter ansøgningsdatoen, eller hvis kvalifikationer ikke er egnede, behandles ikke.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer