Istanbulitenes stressniveau er 10 over 7,4

Over stressniveauet for Istanbuliterne
Over stressniveauet for Istanbuliterne

December-rapporten om "Istanbul Barometer" -forskningen er blevet offentliggjort. Ifølge rapporten blev stressniveauet for Istanbul-beboere i december målt til 10 ud af 7.4. 59.3 procent af deltagerne vurderede deres helbred som godt. Andelen af ​​regelmæssige boglæsere steg i forhold til sidste måned og nåede op på 31,3 procent. 49 procent af de adspurgte sagde, at de tror, ​​at 2021 vil være bedre end 2020.


Istanbul Planning Agency (IPA) Istanbul Statistics Office offentliggjorde "Istanbul Barometer December 2020 Report", der tager pulsen i Istanbul i mange emner fra den indenlandske dagsorden for Istanbuls befolkning til deres humørniveauer, fra økonomiske præferencer til jobtilfredshed. Rapporten blev udarbejdet ved telefonopkald med 28 beboere i Istanbul mellem 2020. december 8 - 2021. januar 827. Med Istanbul Barometer udarbejdet af Istanbul Statistics Office udføres der periodiske undersøgelser hver måned med spørgsmål om samme tema. Istanbuls befolknings meninger om varme dagsordensproblemer, deres opmærksomhed og holdning til kommunale tjenester analyseres. Resultaterne af decemberrapporten er som følger:

49 procent tror, ​​at 2021 vil være bedre

2021 procent af de adspurgte, der blev spurgt om deres synspunkter på 49, sagde, at 2021 ville være bedre end 2020, 44 procent ikke ville være bedre, 7 procent sagde, at de var ubeslutsomme.

Stressniveau 7,4

Deltagerne blev spurgt om deres humør i december. Selvom stressniveauet faldt i forhold til november, forblev angstniveauet det samme. I december var stressniveauet 10 ud af 7.4, og angstniveauet blev sat til 7,1. Mens kvindernes gennemsnitlige stress var 7,9, var det 7 for mænd.

Livstilfredshed 4,8

Mens levetilfredshedsniveauet steg i forhold til den foregående måned og blev bestemt til 4,8, steg niveauet af lykke og fred sammenlignet med den foregående måned.

Boglæsningshastigheden steg

Mens 80.5 procent af deltagerne oplyste, at de ikke købte en bog i december, var antallet af dem, der læser bøger regelmæssigt, 31,3 procent. Sammenlignet med november er læsningshastigheden steget.

Høj diskussion steg

Andelen af ​​deltagere, der deltog i den høje debat, steg i forhold til november og nåede op på 34,2 procent. Mens antallet af høje diskussioner i venner og forretningsmiljøer faldt i forhold til november, steg diskussionshastigheden i familiemiljø, transport / trafik og det offentlige rum / sociale miljøer. 58,3 procent af deltagerne i diskussionen var mænd.

59.3 procent er ved godt helbred

59.3 procent af deltagerne sagde, at deres helbredstilstand var god, 11.9 procent sagde, at de var dårlige. Andelen af ​​deltagere, der oplyste, at deres helbredstilstand var dårlig, faldt i forhold til den foregående måned.

Regelmæssige motionister steg

Andelen af ​​dem, der driver regelmæssig sport, steg i forhold til den foregående måned og blev 36.1 procent. 68.2 procent af dem, der erklærede, at de udøver regelmæssig sport, rask gang, 20.2 procent fitness, bodybuilding; 4 procent sagde, at de laver sportsaktiviteter som yoga og pilates. Sammenlignet med den foregående måned faldt hastigheden af ​​hurtig gang, mens antallet af aktiviteter som fitness og yoga pilates steg.

Udendørssport foretrækkes

"Hvor har du været i regelmæssige sportsaktiviteter?" 61.8 procent sagde, at de dyrker sport udendørs. Selvom denne sats faldt i forhold til den foregående måned, blev det observeret, at det første valg for dem, der driver regelmæssig sport, er udendørs. Andelen af ​​at dyrke sport derhjemme steg i forhold til november og nåede 28,8 procent.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer