Devegeçidi Bridge på Diyarbakır Ergani Road er taget i brug

Kamelbroen på diyarbakir ergani-vejen blev åbnet for service
Kamelbroen på diyarbakir ergani-vejen blev åbnet for service

Devegeçidi Bridge blev taget i brug i Diyarbakır lørdag 9. januar med deltagelse af præsident Recep Tayyip Erdoğans videokonference. Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, General Manager for Highways Abdulkadir Uraloğlu, og præsident Erdoğan, der talte ved ceremonien med bureaukrater og entreprenørvirksomhedsrepræsentanter, ønskede Diyarbakır Devegeçidi Bridge og dens forbindelsesveje at være gavnlige for vores byer, vores region og vores land.


Væsentlige investeringer på alle områder med kritiske transportprojekter, som præsident Erdogan understregede, at de konkluderede: "Dette projekt udvikler sig med Tyrkiets kontinuerlige udviklingsinfrastruktur, vi bygger på jorden for at nå deres mål vores land." sagde.

I erklæring om, at transporten mellem alle byer i regionen, især Diyarbakır og Elazığ, bliver lettere, mere behagelig og hurtig takket være broen og forbindelsesveje, sagde præsident Erdoğan: "Især med det projekt, der gør trafikken i Eğil Junction uafbrudt og sikker, vil der ske betydelige besparelser i tid og brændstof." han snakkede.

I en erklæring om, at projektet er et skridt, der vil blive en stor gevinst i regionen med hensyn til holistisk udvikling, sagde minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu: ”Vi øgede længden af ​​Diyarbakirs opdelte motorvej fra 10 kilometer til 44 kilometer ved at øge den 448 gange. Med 10 motorvejsprojekter, der fortsætter i hele byen, vil vi have bygget mere end 214 kilometer. " Han talte i formen.

Minister Karaismailoğlu, der sagde: "Vi gennemfører og gennemfører projekter, der vil eliminere forskellene med hensyn til udvikling mellem det østlige og vestlige af vores land, byen og landsbyen," sagde minister Karaismailoğlu og ved at støtte den industrielle, landbrugsmæssige, turistiske og kulturelle udvikling af den fase, der er nået inden for menneskelig, godstransport og datatransport, Han sagde, at han ville bære.

Efter talerne skar transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, generaldirektør for motorveje Abdulkadir Uraloğlu og andre protokolmedlemmer åbningsbåndet og åbnede broen i drift.

Diyarbakır Devegeçidi bro- og forbindelsesveje-projekt; Det blev bygget inden for rammerne af høj standardkrydsning af Devegeçidi-dalen, der ligger på Diyarbakır-Ergani Road, der forbinder Diyarbakır til Elazig. Længden af ​​broen 1.142 m (2 × 571 m) i den bituminøse varme blandede belagte splitvejsstandard når 3 tusind m sammen med forbindelsesveje.

Med projektet, som blev bygget ved at bevare de eksisterende broer, blev Devegeçidi-dalen krydset med et broovergangssystem, og Eğil byvejskryds blev etableret sikkert gennem krydsarmene.

Med projektet, der sigter mod at give sikker og behagelig transport på Ergani-Elazığ-vejen, åbner Diyarbakirs port mod nord; De høje skråninger i dalen blev forbedret, og vejens geometriske standard blev øget.

Inden for de vigtigste forretningsområder i projektet Næsten 2 millioner m toprak jordarbejde, 35 tusind m³ beton, 6 tusind tons armeret beton, 793 tons forspændingsstål, 85 tusind tons Plant Mix Base og Sub-base, 55 tusind tons Bituminous Hot Mix blev fremstillet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer