Kartepe kabelbaneprojekt er blevet overført til Kocaeli Metropolitan Municipality

Kartepe-svævebaneprojektet blev enstemmigt overdraget til Büyüksehire.
Kartepe-svævebaneprojektet blev enstemmigt overdraget til Büyüksehire.

Kartepe Kommune Det første forsamlingsmøde i 2021 blev afholdt under formandskab for Kartepe kommunes borgmester Mustafa Kocaman. På mødet blev det enstemmigt accepteret, at opførelsen af ​​svævebaneprojektet, der giver adgang til topmødet i Kartepe, som man har drømt om i årevis, vil blive overført til Kocaeli Metropolitan Municipality.


Kartepe kommunes første rådsmøde i det nye år blev afholdt i forsamlingshallen under formandskabet for Kartepe kommunes borgmester Mustafa Kocaman. Atten punkter på dagsordenen blev drøftet og løst på forsamlingsmødet. Ali Karakaş, Faruk Sarman, Yüksel Dilek, Erol Yılmaz og Yakup Kalmuk blev valgt ved lukket afstemning om revisionsudvalgets medlemskaber på dagsordenen for forsamlingen.

Accepteret med afstemningen

1/1000 skaleret ændring af reguleringsplanændring udarbejdet med hensyn til højderne på distriktsudviklingsplanerne for distriktet på dagsordenen for rådet, Çepni Mahallesi-implementeringszoneplanændring, og Rahmiye District-implementeringszoneplanændring blev enstemmigt accepteret.

Ropeway-projekt overført til Metropolitan City af Vote Union

Blandt de dagsordener, der blev drøftet i rådssamlingen, udvekslingsprocessen, bortskaffelsesafgifter for fast husholdningsaffald, yderligere tidsanmodning og kommunen Kartepe Ş Hikmetiye, der skal anvendes inden for anvendelsesområdet for 'Kartepe Kuzuyayla Nature Park Cable Car Line and Station Project' af den landkvalificerede ejendom på 20 tusind 279,42 m². Artiklerne til overførsel til Metropolitan Kommune blev enstemmigt accepteret.

Overførsel til Kommissionen

Blandt forslagene på dagsordenen for forsamlingen; Coronavirusforanstaltningerne blev henvist til plan- og budgetkommissionen, og implementeringsudviklingsplanen for kvartererne Sarımeşe og Dumlupınar blev overført til Udviklingskommissionen.

Tyrkisk rød halvmåne er øjet i vores land

Mens bemyndigelsen til borgmesteren til at underskrive en protokol med den tyrkiske røde halvmåne på dagsordenen for forsamlingen blev enstemmigt accepteret, sagde Kartepes borgmesteradvokat Mustafa Kocaman: ”Den tyrkiske røde halvmåne er vores lands øje. For at give dem mulighed for at arbejde mere aktivt i Kartepe, arbejder vi i samarbejde ved at leje en ejendom ”. Mens ekspertvalget, midlertidigt ansat visum, ledig personaleændring, ændring af besat personaleuddannelse på dagsordenen for forsamlingen blev accepteret enstemmigt, blev bestemmelsen af ​​de kontrakterede lønninger overført til plan- og budgetkommissionen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer