Beskæftigelsesangreb fra TRNC's indenlandske bil GÜNSEL

Kktcs indenlandske auto-beskæftigelsesangreb
Kktcs indenlandske auto-beskæftigelsesangreb

TRNCs indenlandske bil GÜNSEL samler alle bilprocesser fra design til F&U, fra produktion til markedsføring i en innovativ struktur, og fortsætter masseproduktionsarbejdet med fuld styrke. 100% elbil GÜNSEL, udviklet af tyrkiske ingeniører og designere, modtager produktionspersonale til at træne det.


Blandt GÜNSELs annoncer er der mange stillinger, såsom støbeform, montør, maskineoperatør, kablearbejder, logistikoperatør, støbeforretningspersonale, CNC-operatør, vedligeholdelse af plastindsprøjtestøbning og maskinoperatør.

GÜNSEL tager cirka 100 mennesker i første fase af træningen

Forberedelse til masseproduktion fortsætter et team på 175 mennesker bestående af ingeniører, designere og produktionspersonale med stor hengivenhed. GÜNSEL, der i første omgang vil producere 1.000 køretøjer, fortsætter med at udvide sit team. GÜNSEL har til formål at styrke sit team med nyt mellemproduktionspersonale, der skal træne, og rekrutterer fortsat ingeniører og designere. Virksomheden vil styrke sit eksisterende team på 175 personer med ca. 100 rekrutter. Virksomheden sigter mod at øge sin produktionskapacitet til 2025 tusind køretøjer og antallet af ansatte til over tusind inden 30.

Mennesker, der vil blive rekrutteret til at arbejde på GÜNSEL-produktionsfacilitet i Near East University Campus, skal mindst være kandidater fra gymnasiet. I sine annoncer understreger virksomheden "helst at tage eksamen fra de tekniske gymnasiers mekaniske teknologifelter". De mennesker, der vil blive inkluderet i teamet, føres til bilindustrien ved at blive uddannet med GÜNSELs 10-årige viden og erfaring.

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel: “Dørene til GÜNSEL er åbne for den modige, nysgerrige og innovative ungdom indtil slutningen”
I GÜNSEL bestyrelsesformand Prof. Dr. İrfan Suat Günsel siger, "Dørene til GÜNSEL er åbne for de modige, nysgerrige og innovative unge mennesker". Om, at gennemsnitsalderen for det hold, der bragte GÜNSEL til i dag, er under 35, siger Prof. Dr. İrfan Suat Günsel understreger, at de mennesker, der vil blive inkluderet i teamet, vil bringe dem til bilindustrien ved træning.

At sige, at elbilproduktionen, som er et af de nyudviklede felter i vores land, har potentialet til at ændre fremtidens erhverv, siger Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sagde, ”Behovet for mellempersonale fra erhvervsskoler, der vil arbejde især i produktionslinjen, vil fortsat stige dag for dag. En af vores vigtigste prioriteringer som GÜNSEL er at oprette en skole, der imødekommer det kvalificerede mellempersonale, som bilindustrien har brug for ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer