Diyarbakırs opdelte motorvejslængde steg fra 44 km til 448 km

Længden af ​​diyarbakirins delte motorvej steg fra km til km.
Længden af ​​diyarbakirins delte motorvej steg fra km til km.

Karaismailoğlu sagde, ”Vi krydser Devegeçidi-dalen på Diyarbakır-Ergani Road, som forbinder Diyarbakır til Elazig med et brobro og krydser vej og forbinder til Eğil-vejen. "Efter afslutningen af ​​forbindelsesveje vil trafikken på Eğil Junction blive leveret på en mere sikker og uafbrudt måde."


Adil Karaismailoğlu, transport- og infrastrukturminister, indviede Diyarbakır-Ergani-Elazığ Highway Devegeçidi Bridge and Connection Roads, hvor præsident Recep Tayyip Erdoğan også deltog og holdt en tale via videokonferencemetode.

"Vi krydser Devegeçidi-dalen, der forbinder Diyarbakır til Elazig med et brobro og forbinder til Eğil-vejen."

Minister Karaismailoğlu om, at de fortsat støtter landbrug, industri og eksport med transport- og kommunikationsprojekter, der berører menneskeliv; Han erklærede, at de har afsluttet projekter en efter en, der vil eliminere forskellene med hensyn til udvikling mellem øst og vest for landet, bjerget og sletten, byen og landsbyen i 18 år.

Karaismailoğlu fortsatte sine forklaringer som følger: ”Vores bro over Devegeçidi-dalen på Diyarbakır-Ergani Road, der forbinder Diyarbakır til Elazig, som vi har åbnet i dag, er i standarden for delt vej og er 142 meter lang. Vores projekt når 3 tusind meter med forbindelsesveje. Med den struktur, vi byggede, mens vi bevarede de eksisterende historiske broer i dalen, krydser vi Devegeçidi-dalen med en brokryds og forbinder til Eğil-vejen. Efter afslutningen af ​​forbindelsesveje vil trafikken på Eğil Junction blive leveret på en mere sikker og uafbrudt måde. "

"Vi øgede længden af ​​Diyarbakırs opdelte motorvej 10 gange fra 44 kilometer til 448 kilometer"

Minister Karaismailoğlu erklærede, at det med projektet er muligt at rejse sikkert og komfortabelt på Ergani-Elazig Road, som er porten til Diyarbakır mod nord, og erklærede, at de høje skråninger i dalen er blevet forbedret med broen; han sagde:

”Samtidig med at det sparer tid og brændstof, er udstødningsgasemissionen faldet sammen med vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne. Vi øgede længden af ​​Diyarbakirs opdelte motorvej 10 gange fra 44 kilometer til 448 kilometer. Med 10 motorvejsprojekter, der fortsætter i hele byen, vil vi have bygget mere end 214 kilometer. "

Præsident Erdogan sagde: "Tyrkiet er på vej uden at gå på kompromis med deres udviklingsdagsorden"

Deltagelse i åbningsceremonien for Diyarbakır-Ergani-Elazığ Highway Devegeçidi Bridge og Connection Roads med en videokonference, sagde præsident Erdoğan; ”Takket være broen og forbindelsesveje bliver transporten mellem alle byer i regionen, især Diyarbakır og Elazığ, lettere, mere behagelig og hurtig. Jeg vil gerne takke vores tjeneste og alle vores venner, der har bidraget. Verdens politiske og sociale kaos i koronavirusudbruddet så mange ros på et tidspunkt, hvor Tyrkiet er på vej til at tackle problemet uden at gå på kompromis med deres udviklingsdagsorden, ”sagde han.

Minister Karaismailoğlu; Før han udførte åbningen af ​​Diyarbakır-Ergani-Elazığ Highway Devegeçidi Bridge og Connection Roads, besøgte han Diyarbakır Inner Castle Museum and View Terrace og derefter Diyarbakır Governorship i slottet. Karaismailoğlu lavede en prøvekørsel på Devegeçidi Bridge og Connection Roads efter åbningen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer