Lexus først i verden med et digitalt spejl, der sælger salg i Tyrkiet

Lexus, verdens første digitale aynay, der tilbydes til salg i Tyrkiet
Lexus, verdens første digitale aynay, der tilbydes til salg i Tyrkiet

Premium-bilproducent Lexus tilbyder fortsat teknologiske innovationer på Tyrkiets marked. Lexus tilbyder Digital Mirror-teknologien, som giver mere kørekomfort, med den elegante sedan ES. Digital Mirror-teknologi kan foretrækkes i hybrid ES 1h Exclusive-udstyr til en pris på 675 million 300 tusind TL. Lexus ES-modeller med Digital Mirror indtog deres plads i Lexus Dolmabahçe Showroom i Istanbul og Lexus Mahall Showroom i Ankara.

Lexus, verdens første digitale aynay, der tilbydes til salg i Tyrkiet
Lexus, verdens første digitale aynay, der tilbydes til salg i Tyrkiet

Systemet blev introduceret som verdens første digitale spejl i masseproduktionskøretøjer og bringer digitale kameraer og skærme med høj opløsning til køretøjet i stedet for traditionelle spejle.

Ved udskiftning af konventionelle spejle med mindre kameraer forbedres synsvinklen, mens den allerede stille Lexus kabine er mere støjsvag med reduceret vindstøj.

Kørselssikkerhed og komfort fremføres med Digital Side Mirror Monitor. Med et bredere og klarere billede af miljøet under alle vejforhold eliminerer digitale spejle fuldstændigt den blinde plet, der kan forårsage ulykker.

Digital spejle er designet til ikke at blive påvirket af regn og snavs og forhindrer også isdannelse og tåge i koldt vejr med opvarmningsfunktionen i deres kameraer. Lysstyrkesensoren i kameraerne justerer sig automatisk og forhindrer bilens forlygter, der kommer bagfra, i at fange Lexus-chaufførens øjne.

Kamera- og højopløsningsskærme i stedet for spejle

De digitale spejle udviklet af Lexus kombinerer stilfuldt designede kameraer placeret uden for køretøjet og to 5-tommer skærme med høj opløsning placeret på de forreste søjler indeni.

Det ergonomisk designede system gør det muligt at køre med mindre hovedbevægelser, hvilket giver føreren mindre træthed. Under kørsel kræver det mindre bevægelse af hovedet, når du styrer omgivelserne på køretøjet, hvilket reducerer belastningen på føreren, som Lexus sigter mod, for en mere behagelig kørsel.

Derudover bevæger digitale spejle sig automatisk under parkeringsmanøvrer for at give den bedste synsvinkel. Sikker kørsel og parkeringsmanøvrer kan udføres med referencelinjer på skærmen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer