Mængden af ​​kontant lønstøtte og beskæftigelsesincitamenter øget med minimumsløn

Mængden af ​​kontant lønstøtte og beskæftigelsesincitamenter steg med mindsteløn
Mængden af ​​kontant lønstøtte og beskæftigelsesincitamenter steg med mindsteløn

Mængden af ​​kontant lønstøtte og beskæftigelsesincitamenter øget med minimumsløn; Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, sagde, at minimumslønforhøjelsesprocenten (2021%), der træder i kraft fra januar 21,56, vil blive afspejlet i Cash Wage Support, incitamentet til tilbagevenden til beskæftigelse og beskæftigelsesincitamentet Plus.


Deling af detaljer om support og incitamenter, der skal øges, sagde Selçuk, "Vi betaler vores kontantlønnsstøtte, som vi tilbyder til vores medarbejdere, der tager ubetalt orlov, med en stigning på 2021 procent, der træder i kraft fra januar 21,56".

Minister Selçuk tilføjede, at ud over kontantlønningsstøtten tilvejebragte incitamentet til tilbagevenden til beskæftigelse og plusbeskæftigelsesincitamentet, hvis den forsikrede, der skal ansættes, faktisk er ansat i perioden 1. januar 2019 og 17. april 2020 ud over antallet af ansatte i den mindst forsikrede måned.

Minister Selçuk; "Vi fortsætter med at støtte vores medarbejdere og arbejdsgivere som i 2020." brugte udtrykkene.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer