Vaccinationserklæring fra minister Koca efter det første videnskabelige komitémøde i 2021!

Efter det første møde i det videnskabelige udvalg kom ministerens erklæring fra manden om, hvordan udnævnelserne vil blive taget
Efter det første møde i det videnskabelige udvalg kom ministerens erklæring fra manden om, hvordan udnævnelserne vil blive taget

Sundhedsminister Fahrettin Koca sagde, at efter at sikkerhedstestene af vaccinerne er afsluttet, vil vi starte vaccineansøgningsprogrammet ved at give godkendelse til nødbrug. Hvordan aftales der? Vil der være vaccinationer over 65 år?


I dag på det første videnskabelige komitésmøde i 2021 drøftede vi det mest kritiske spørgsmål på dagsordenen, vaccinepræparater. Jeg prøver regelmæssigt at informere dig om udviklingen inden for vaccineforsyning. Fra og med i dag har vi indgået en endelig aftale om 50 millioner doser inaktiv vaccine og modtaget den første del på 3 millioner doser til vores lagre. Desuden afholdt vi et møde igen i dag for mRNA-baseret vaccine og gennemgik den nye indkøbsplan. 4.5 millioner doser af garanti og op til 30 millioner doser af vores aftale er underskrevet. Jeg vil fortsætte med at informere dig, når detaljerne om indkøbsplanen bliver tydelige.

Derudover fortsætter forhandlingerne om adenovirusbaserede vacciner udviklet i Rusland og England.
Jeg vil gerne forklare nogle oplysninger om den inaktiverede vaccine, hvor vi først starter vaccinationsprogrammet. Som du ved, pågår den kliniske undersøgelse af denne vaccine i vores land. For at starte vaccinationsprogrammet anmodede vi om mellemresultater fra vores forskere, der gennemførte undersøgelsen af ​​vaccinen. Ifølge de foreløbige resultater forstod vi, at vaccinen var sikker og effektiv nok, og startede processen med godkendelse til nødbrug. Sikkerhedstest er i gang for aktuelt leverede vacciner. Så snart testene er afsluttet, gives der godkendelse til nødbrug, hvis resultaterne er passende. Efter at have anmodet om mellemresultater i den kliniske forsøgsfase og set, at vaccinen er sikker, blev vores forskere, der gennemførte forskningen, underrettet om at acceptere nye frivillige længere. Når vaccinen er fundet at være sikker, er det nødvendigt ikke at fortsætte med at rekruttere nye frivillige. Indtil nu er 10.000 doser vaccine blevet administreret til mere end 17.700 frivillige, og resultaterne overvåges stadig. Oprindelseslandet for den inaktive vaccine har haft godkendelse til nødbrug i lang tid. Mens der gives godkendelse til nødsituation, vil de mest opdaterede data om undersøgelsen blive undersøgt.

Vores kommunikation med Indonesien, et andet land, hvor arbejdet fortsætter, fortsætter. Gensidig informationsdeling gives regelmæssigt. Det er blevet lært, at vaccinationsplanen i Indonesien starter den 13. januar. I Brasilien, hvor undersøgelsen fortsætter, er resultaterne annonceret i dag, og det er blevet meddelt, at vaccinen er 78% effektiv i milde tilfælde og 100% effektiv i moderate og svære tilfælde. Undersøgelsen udført i Brasilien blev kun udført hos sundhedsarbejdere, den gruppe, der var mest udsat for virussen. Vores gensidige informationsdeling fortsætter.

I vores videnskabelige komité, et andet emne på dagsordenen, blev vaccination af mennesker over 60 år med inaktiveret vaccine også evalueret. Da fase III-eksperimenterne ikke blev udført på mennesker over 60 år, blev det forstået, at sikkerhedsundersøgelser blev udført i fase I- og fase II-personer over 60 år i vurderingen af, om vaccination ville være passende, og at der ikke var nogen hindring for brugen af ​​nye data i denne gruppe.

I denne sammenhæng sigter det mod at vaccinere alle kvalificerede borgere over 18 år, begyndende med ældre og personer i kritisk tjeneste efter godkendelsen til nødbrug. I denne proces forventer vi, at vaccinerne gradvis kommer til vores land i overensstemmelse med indkøbsplanen. Da vaccinen modtages inden for programmet, vil vi vaccinere vores borgere i henhold til den risikorangering, der er bestemt af vores videnskabelige komité.

Vaccinelogistikplanlægning, organisering af udbredte vaccinationscentre inklusive alle vores hospitaler, især familiens sundhedscentre. De applikationer, der vil sikre digital overvågning af hele processen og oprettelsen af ​​databaser med risikoprioriterede institutioner, er ved at blive afsluttet. Vores hjemmeside, hvor vores borgere kan lære om udnævnelsesprocesser og få adgang til måder til vacciner, og få adgang til detaljerede oplysninger om vacciner, vil blive aktiveret i de kommende dage.

Vores borgere vil være i stand til at følge rækkefølgen af ​​de sociale og demografiske grupper, de tilhører på websiden. De vil være i stand til at blive informeret om informationen om vaccinetildeling gennem kanaler som e-Nabız og MHRS, og de vil have vacciner gratis ved at lave en aftale via MHRS. Vaccinen administreres i to doser. De vil være i stand til at foretage lignende aftaler for den anden vaccinationsdosis 28 dage efter den første vaccineadministration.

Kære borgere,

Vores sundhedsministerium og alle relaterede interessenter arbejder dag og nat på at starte vaccinationsplanen så hurtigt som muligt og at begynde at vaccinere vores borgere sikkert. Sørg for, at vi bruger al vores kræfter til vaccination, som vi håber at afslutte den ødelæggende virkning af den globale pandemi.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer