Hvordan defineres BursaKart HEPP-kode og uploadproces?

Sådan defineres og uploades bursboard-konto kode
Sådan defineres og uploades bursboard-konto kode

Den tid, Bursa Metropolitan Municipality har givet til at matche HEPP-koden med de transportkort, der er bragt inden for rammerne af bekæmpelse af Covid-19-udbruddet, er blevet forlænget indtil den 19. februar. Borgere uden at gå til Burulas kundeservicepunkter www.burulas.com.t er Ved at indtaste adressen kan HES-kodetilpasning gøres let.

Hvordan får man HES-kode?HES-koden (Hayat Eve Sığar), der tjener til sikkert at dele, om enkeltpersoner bærer nogen risiko med hensyn til Covid-19 sygdom, kan fås fra applikationen, staten eller smsizer. Knappen 'Opret HES-kode' klikkes på det program, der er downloadet til telefonen, og brugsperioden for kode vælges. Koden genereres derefter. Gennem E-statssystemet  www.turkiye.gov.t er Det kan foretrækkes at oprette HES-kode ved hjælp af linket Alternativt kan HES-koden opnås ved at indtaste SMS, HES, efterlade et mellemrum mellem dem, de sidste 4 cifre i det tyrkiske identitets serienummer og delingsperioden og sende til 2023.

BursaKart HEPP-kodedefinition

I mellemtiden blev fristen fra Metropolitan Municipality til at matche HES-koden med de transportkort, der blev bragt inden for rammerne af bekæmpelse af Covid-19-epidemien, forlænget indtil 31. februar den 19. januar. Borgere vil være i stand til at udvide deres tid til let at foretage deres transaktioner, mens borgere let kan matche HES-koder med deres kort over internettet uden at gå til Burulas kundeservicepunkter. For borgere at definere HES-kode på Bursboard www.burulas.com.t er Efter indtastning af adressen skal han udfylde de ønskede oplysninger i afsnittet om HES-kode. I denne information, TR identitetsnummer, navn, efternavn, HES-kode, Bursabak-nr., Mobiltelefon. Det er godkendt efter indtastning af nummer og e-mail-adresse. Efter meddelelsen "HES-kode er defineret på dit Burs Board", er processen med at definere HES-koden til Burs Board afsluttet.

På den anden side vil gamle kortindehavere være i stand til at tilpasse deres HES-kode med serienummeret på den voucher, de har modtaget ved at erstatte deres kort med nye BursaKart med det gule logo eller efter indlæsning af deres gamle kort.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar