Sümela Kloster og Altındere Valley Forbered dig på den nye turistsæson

særlig interesse i sumelaklosteret og altinderdalen
særlig interesse i sumelaklosteret og altinderdalen

Trabzon Kommune, ikke kun i regionen, Tyrkiets vigtigste turistmål blandt Sumela-klosteret og Altindere-dalen udfører arbejde feberligt for at forberede sig til den nye sæson.


Metropolitan Kommunes borgmester Murat Zorluoğlu, der har arbejdet effektivt for at udvikle turisme i Trabzon og sprede den til 12 måneder siden den dag, han tiltrådte, har arbejdet hårdt for at gøre byen til et turistcenter. Borgmester Zorluoğlu gennemfører turismeprojekter efter hinanden for at gøre Trabzon mere populær med sine historiske og naturlige skønheder.

VI FÅR VIGTIGE INVESTERINGER TIL LIVET

At udtrykke, at turisme er uundværlig for Trabzon, afgav hovedstadsborgmester Murat Zorluoğlu erklæringer om de arbejder, der blev udført i Sümela Kloster og Altındere-dalen. Borgmester Zorluoğlu sagde, ”Turisme er en af ​​de vigtigste sektorer i Trabzons økonomi. Af denne grund lægger vi som Trabzon Metropolitan Municipality særlig vægt på turisme. Siden den dag, vi tiltrådte, har vi gennemført meget vigtige investeringer for at styrke turistinfrastrukturer efter hinanden. I denne forstand er Altındere-dalen og Sümela-klostret i den af ​​stor betydning ”.

DEN TRAFISKE MESH FJERNER

Borgmester Zorluoğlu sagde, at der er et kæmpe trafik- og transportkaos i Altındere-dalen, ”Vi har taget forholdsregler for at forhindre dette fuldstændigt. Vi har oprettet 2 store parkeringspladser til både busser og almindelige køretøjer. Vores besøgende parkerer deres køretøjer på parkeringspladserne nedenfor, som vi har forberedt under ekstremt moderne forhold. Vi vil tage vores besøgende til dette område på en meget mere behagelig og sikker måde med minibusser med et ringformet transportsystem og derefter bringe dem tilbage til parkeringspladserne, hvor deres køretøjer er placeret. Således vil trafikbelastningen her i vid udstrækning blive elimineret. Mens vi gjorde dette, overvejede vi den nødvendige forsigtighed for vores borgere, der vil rejse til Çakırgöl og plateauerne og landsbyerne ovenfor. ”Vi skaber en ny måde, der ikke vil skabe et problem,” sagde han.

Vi laver snavset kaffe og beskidt restaurant

Borgmester Zorluoğlu sagde, at de vil gennemføre et vigtigt projekt for at sikre, at besøgende har det godt i Altındere Valley, ”Et andet vigtigt projekt, vi forsøger at realisere, er en stor investering i form af et landkaffehus, en landrestaurant og et besøgscenter. Når vi tager det i brug med turistsæsonen, vil vi have skabt meget gode spisesteder, drikke- og hvilesteder for vores lokale og udenlandske besøgende. Sümela Kloster er i øjeblikket et sted på UNESCOs verdensarvsliste. Med den proces, vi er startet, vil vi færdiggøre arbejdet for, at Sümela-klosteret skal optages på verdensarvslisten i de kommende år. Og Sümela Kloster bliver nu en meget bedre kendt destination i verden, som besøgende vil ønske at komme til, ”sagde han.

KABELBILPROJEKTET FOR SUMELA ER FERDIGET

Borgmester Zorluoğlu leverede information om det meget forventede kabelbane-projekt, ”Vores rebbane-projekt, der er forberedt med to stop, er afsluttet. Den første søjle starter fra parkeringspladsen, med andre ord inde i dalen og når et punkt, der er langt fra Sümela, men højere. I projektet er der udsigtsterrasser, spisesteder og drikkesteder, vandreområder i dette område. Så det fører dig ind i skoven. Det andet ben fører dig til et punkt tæt på Sümela, så det er et to-stop svævebanesystem. Ved det første stop vil der være et område, hvor du let kan bruge 3-4 timer, såsom landskaber, udsigtsterrasser, vandrestier og restauranter, der tilbyder helt forskellige skønheder. Du kan gå på svævebanen igen og derfra tager den dig af ved et meget tæt punkt til Sümela-klosteret, som vi kalder det andet ben, og derfra går du til Sümela ”.

BUILD-OPERATE-TRANSFER MODEL ANVENDES

Præsident Zorluoğlu erklærede, at de ledte efter investorer til projektet, som er afsluttet og kostede ca. 100-150 millioner TL, og sagde: ”Et par seriøse investorselskaber er i kontakt med os. Forhåbentlig vil vi realisere buddet på kort tid. Hvis der ikke var nogen pandemiproces, havde vi muligvis indgået denne forretning, men denne proces påvirkede uundgåeligt investorerne. Derfor håber vi, at vi afholder dette tilbud i de første 2021 måneder af 6. Vi implementerer projektet med build-operer-overførselsmodellen ”.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer