Supportbetalinger til medarbejdere i musikindustrien starter denne måned

Supportbetalinger til medarbejdere i musikbranchen begynder i denne måned
Supportbetalinger til medarbejdere i musikbranchen begynder i denne måned

Ministeriet for kultur og turisme erklærede, at i alt 19 24 personer, hvis ansøgninger blev godkendt, i alt 522 3 personer, hvis ansøgninger blev godkendt, får i alt XNUMX tusind TL-støtte.


I ministeriets erklæring iværksatte vores ministerium et støtteprogram for at støtte de musikalske medarbejdere, der var ofre for epidemien og mistede deres indkomst.

Vi er nået til den sidste fase af dette støtteprogram, som vi gennemfører i samarbejde med Yunus Emre Enstitüsü tilknyttet vores ministerium, 6 store ikke-statslige organisationer, der opererer i musikbranchen, og 3 musikprofessionelle foreninger.

Under ansøgningen, der startede den 16. december 2020 og sluttede den 25. december 2020, blev der i alt givet 29 679 ansøgninger.

Som et resultat af det intensive arbejde fra de relevante ikke-statslige organisationer og fagforeninger blev alle ansøgninger nøje undersøgt, og det blev besluttet at støtte i alt 24 tusind 522 ansøgere.

Disse 24 tusind 522 personer, hvis ansøgninger er godkendt, modtager i alt 3 tusind TL support.

Yunus Emre Enstitüsü, som påtager sig processen med hurtig modtagelse, klassificering og evaluering af ansøgninger i det nævnte program, og vores ikke-statslige organisationer, der samarbejder med os i projektet, Popular Music Art Foundation, Music and Performing Artists Union, Musicians and Artists Federation, Thrace Culture, Art and Education Foundation, Vi vil gerne takke Den Internationale Føderation af Udøvende Kunstnere, Tyrkisk Musikforening og musikfaglige foreninger.

Ud over dette støtteprogram, som vi afsluttede på meget kort tid, igen for at være dækket af ressourcerne i vores ministerium; Turkey Musical Work Owners 'Association, the Professional Association of Music Reviewer, Turkey Musical Work Owners Group Professional Association har udviklet supportprogrammer, der hver især kaldes medlemmer.

Supportbetalinger, som i alt vil nå op på 30 744 musikere og industriarbejdere, afsluttes i januar.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer