TürkTraktör efterladt 1 år inden for produktion af husholdningsudstyr

Turktraktor efterlod året bag indenlandsk byggeproduktion
Turktraktor efterlod året bag indenlandsk byggeproduktion

Introduktion til de indenlandske rendegravere, som den startede produktionen i begyndelsen af ​​2020, på markedet. TürkTraktör foretrækkes af den offentlige og private sektor med disse produkter.


TürkTraktör arbejder fortsat med succes i sektoren med Case og New Holland konstruktionsmaskiner, der tilbyder løsninger til alle slags behov inden for alle feltarbejder såsom bæltegravere, læssemaskiner, rendegravere, minilæssere og minigravemaskiner. TürkTraktör; I begyndelsen af ​​2020 foretog den en vigtig investering og begyndte at producere rendegravere med World Standard Production (WCM) principper og begyndte at tilbyde 'indenlandsk produktion' til brugerne.

Udtryk for, at TürkTraktör tog sit krav på entreprenørmaskiner til et andet niveau med denne investering, sagde TürkTraktör Group Unit Business Manager Group Manager Boğaç Ertekin: ”I sektoren bygge- og anlægsmaskiner, som er en af ​​de vigtige indikatorer for udviklingsniveauet i landene, er vi forpligtet til at bringe forbrugere sammen med indenlandske varer og bidrage til den tyrkiske industri og økonomi. vi er meget glade. " sagde han.

"Vi har fremskyndet vores forretning med indenlandsk produktion"

TürkTraktör Business Unit Group Unit Group Manager Boğaç Ertekin sagde: “Kombinationen af ​​TürkTraktörs banebrydende identitet i den tyrkiske industri med brandgenkendelsen fra vores globale partner gør os til en stærk indenlandsk producent inden for byggeudstyr. Den indenlandske produktion har været i vores fokus siden den første dag, vi trådte ind i sektoren, og med realiseringen af ​​denne investering har vi fremskyndet vores arbejde. I 2020 bragte vi vores lokale rendegravere sammen med vores kunder fra mange sektorer som minedrift, landbrug, landskabspleje, havnestyring samt bygge- og udgravningsfirmaer, som er de mest almindelige anvendelsesområder for disse maskiner. Vi strukturerede os selv til at reagere mere effektivt på de krav, der opstår inden for rammerne af offentlige behov, og vi begyndte at finde sted med vores New Holland-brandede lokale rendegravere på de lister, som Statens Forsyningskontor sendte til offentlige institutioner. forklarede han.

Det forventes, at aktiviteten i sektoren fortsætter

Boğaç Ertekin, infrastruktur i Tyrkiet, energi, transport, minedrift, og til trods for at have oplevet den pandemiske proces med investeringer i mange forretningssektorer såsom landbrug, henledte opmærksomheden på de fortsatte og foretog en kort evaluering til næste år: "Selvom den pandemiproces, der fandt sted i 2020. Tyrkiets forretningsmaskiner på markedet Vi observerede, at efterspørgslen steg i forhold til året før. Vi forventer, at investeringerne i sektorer, hvor der anvendes udbredt udstyr, især rendegravere, vil fortsætte i 2021. Inden for rammerne af Covid-19-tiltag fortsatte vi vores salg og eftersalgsprocesser hele året uden afbrydelse, og vi havde et år i tråd med vores 2020-mål. Vi tilbyder en bred vifte af produkter på markedet med vores Case og New Holland mærker. Vi har en udbredt organisation, der leverer den samme service af høj kvalitet til vores kunder overalt i vores land inden for rammerne af både salgs- og servicetjenester og levering af reservedele til både indenlandske og importerede produkter.

Boğaç Ertekin afsluttede sine udtalelser som følger: ”Som TürkTraktör arbejder vi på nye produktteknologier og forskellige forretningsmodeller takket være vores interne innovations- og iværksætterenhed. I 2021 vil vi fortsætte vores bestræbelser på at imødekomme vores kunders krav på den hurtigste og mest effektive måde med innovative og teknologiske løsninger ved at opretholde vores eftersalgskoncentration i samme retning.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer