Konkurrence i den europæiske repræsentation i Tyrkiet Erciyes You

Tyrkiet før løbet i Europa repræsenterer kun erciyes
Tyrkiet før løbet i Europa repræsenterer kun erciyes

Erciyes, som er blevet en internationalt unik vinterdestination, vil konkurrere med Zinnen Dolomites, skisportsstedet i Italien, i anden runde af konkurrencen Best Ski Centres 2021.


Erciyes Ski Center, som er blevet et globalt center med sine spor af alpestandard, solid infrastruktur, avancerede mekaniske faciliteter, indkvartering og transportfaciliteter, og med titusinder af udenlandske turister, som det har vært i de seneste år, fortsætter med at gøre sit navn kendt i verden.

Hovedkvarteret i Storbritannien og go4ski.com er verdens mest prestigefyldte skisportssteder, der hvert år arrangeres blandt elite-skisportssteder i Europa "2021 Verdens bedste skisportssted", som er værd at deltage i konkurrencen Tyrkiet var centrum for Kayseri Erciyes. Konkurrence, Italien, Schweiz, Østrig, Norge og Tyrkiet finder sted blandt i alt 16 eksklusive skisportssteder. Konkurrencen, organiseret online via det sociale medienetværk, afholdes i fire etaper.

16 af dem elimineres i afstemningen blandt 8 skisportssteder, der står over for hinanden i første runde; De resterende otte skisportssteder falder til 8 i afstemningen i anden runde. Som et resultat af afstemningen mellem disse fire semifinaler konkurrerer to skisportssteder i den store finale.

Erciyes Ski Center, der passerede anden runde ved at eliminere skisportsstedet Alpe Lusia i Italien i første runde, møder nu Zinnen Dolomites, et andet skicenter i Italien, den 11. og 12. januar. Afstemningen finder sted på Go4ski.coms Facebook- og Instagram-konti og vil tage to dage.

I anden fase konkurrerer Kayseri Erciyes Ski Center med verdenskendte centre som Valmalenco, Val Gardena, San Martino di Castrozza, Zinnen Dolomites, Alta Badia, Valdi Fassa og Pontedilegno-Tonale.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer