Tyrkiets handelscenter åbnet i Chicago

Tyrkiets handelscenter i Chicago var presserende
Tyrkiets handelscenter i Chicago var presserende

Handelsminister Ruhsar Pekcan, Tyrkiet blandt 2020 lande, der slår eksportrekorder i 44, hvori det hedder, at USA finder sted i første omgang, "Nu er dette momentum for at gøre kontinuerlig og bæredygtig vigtigt, at vi forsyner USA. Chicago åbnede i Tyrkiets handelscenter (TTC), jeg anser det for at være et vigtigt bidrag i denne henseende. " sagde.


I sin tale ved ceremonien i TOBB Twin Towers sagde Pekcan, at institutionalisering og institutionalisering altid har en vigtig plads med hensyn til økonomisk effektivitet og effektivitet, og at de ønsker, at virksomheder i den private sektor skal institutionaliseres.

Understreger, at de altid stræber efter at levere offentlige tjenester på en mere institutionel måde, sagde Pekcan, ”Vores TTM-model i udlandet er faktisk en institutionaliseringshistorie. Disse strukturer, som er dannet af den private sektor og det offentlige samarbejde, samler vores virksomheder fra en eller flere forskellige sektorer i udlandet, giver dem fælles muligheder og giver omkostningsfordele, mens de gør det, giver de enighed om at markedsføre tyrkiske produkter. han snakkede.

Pekcan erklærede, at det globale konkurrencemiljø ændrer sig hver dag, nye koncepter, institutioner og instrumenter dukker op, og dette får forretningsfolk, eksportører, beslutningstagere og alle relevante økonomiske aktører til at udvikle forskellige måder og metoder i global konkurrence og til at være innovative.

Påpegede, at TTM'er også er et produkt af denne nye tilgang, fortsatte Pekcan som følger:

”Som handelsministerium udfører vi forskellige støtteprogrammer til vores eksportører, og vi tilføjer nye til disse programmer hver dag. Samtidig med at vi øger vores eksport på den ene side, sigter vi mod at udvikle integration med branding, merværdi, indenlandsk produktion, design, innovation og globale værdikæder i vores produktion og eksport på den anden. Oprettet til grundlæggende at tjene disse formål er TTM'er centre, der har mindst en af ​​enhederne såsom butikker, kontorer, varehuse, udstillingshaller åbnet i udlandet af vores private sektororganisationer for at imødekomme tyrkiske virksomheder for at give bekvemmelighed og effektivitet i markedsføringen og markedsføringen af ​​tyrkiske produkter. Som handelsministerium støtter vi disse centre, som blev åbnet af vores samarbejdsorganisationer for at imødekomme tyrkiske virksomheder, materielt og teknisk set inden for rammerne af vores relevante lovgivning. På denne måde giver vi som ministeriet vores virksomheder betydelige omkostningsfordele og logistiske muligheder i udlandet gennem vores samarbejdsorganisationer. "

 "Fysiske områder leveres til vores virksomheder til fordelagtige omkostninger i TTM'er"

Minister Pekcan, der informerer om, at der kan oprettes TTM'er, skal der indgives en ansøgning til ministeriet med et projekt oprettet af samarbejdsorganisationer eller et projekt oprettet af disse organisationer i partnerskab med andre samarbejdsorganisationer og sagde: ”Faktisk er vores Chicago TTM, som vi har åbnet i dag, også velkommen til TOBB. , Min præsident (Rifat Hisarcıklıoğlu) fornærmede heller ikke mig, han afsluttede etableringsprocessen under ledelse af TOBB. brugte udtrykkene.

Pekcan mindede om, at virksomhederne støttede lejeudgifterne for de enheder, de åbnede i udlandet inden for rammerne af "Communiqué on the Support of Foreign Unit Brand and Promotion Activities", inden de implementerede TTM-modellen som ministeriet og tilføjede, at de gjorde denne støtte mere omfattende og institutionel med TTM'er.

At bemærke, at de skabte en ny model ved at engagere private sektororganisationer med TTM'er, sagde Pekcan:

”I TTM'er leveres fysiske områder til vores virksomheder til fordelagtige omkostninger. Vores virksomheder har enheder eller kontorer til at vise / opbevare deres produkter eller prøver og til at opretholde forbindelser med deres kunder. Derudover leverer TTM-personale, der er ansat med støtte fra vores ministerium, juridiske og økonomiske rådgivningstjenester til vores virksomheder vedrørende deres forretning og transaktioner i landet og hjælper dem i sager, de har brug for. TTM'er er også strukturer, der drager fordel af effektiv støtte fra vores ministeriets repræsentanter, der arbejder i tæt samarbejde med vores ministeriets handelsrådgivere og attachéer i udlandet. I denne sammenhæng tilbyder TTM'er vores virksomheder meget vigtige og værdifulde muligheder med hensyn til fysisk eksistens i udlandet, opbevaring, logistik, promovering og markedsføring. "

TTM for næsten at sige, at det har kapacitet til at fungere som salgsfremmende og logistiske baser i udlandet i Tyrkiet Pekcan, Tyrkiet Eksportører under ledelse af parlamentet i England (London), De Forenede Arabiske Emirater (Dubai) og USA (New York) har også TTM fortalte.

 Opfordrer eksportører til at drage fordel af TTM'er

Minister Pekcan erklærede, at de var glade for at tilføje Chicago til de steder, hvor disse centre er placeret, og foretog følgende vurdering:

”Som vi alle ved, er USA et stort marked for vores lands produkter og tjenester med sin høje befolkning og høje indkomstniveau. Denne TTM, der blev åbnet i Chicago, vil være en ny og meget vigtig platform, der gør det muligt at udnytte potentialet i Chicago og Illinois-regionen, etablere forbindelser med importører i regionen og fremme eksportsektorerne i vores land. Mellemamerika-regionen, hvor Chicago ligger, er den største organiserede industriområde på det amerikanske kontinent, det største udstillings- og udstillingsområde i USA, Detroit, hjertet af bilindustrien, den tredje i verden inden for luftfragtransport og førende inden for flyvetæthed og mange storstilet produktion. Det er næsten hjertet i industrien i USA ved at være vært for dets facilitet. Staten Illinois, hvor Chicago ligger, er blandt top 5 i den samlede amerikanske import. Ved importen af ​​staten Illinois ser vi, at maskindele og -dele, kemiske produkter, bildele og dele, stål, møbler, beklædningsprodukter kommer frem i tråd med sektorerne i vores TTM, som vi åbnede.

På den anden side understregede Pekcan, at tekstil, beklædning, møbler, hvidevarer, hjemmetekstiler, maskiner, keramik, cement, marmor og læderprodukter blev bestemt som prioriterede sektorer i de undersøgelser, der blev udført med det amerikanske handelsministerium i de undersøgelser, der blev udført af ministeriet for at øge den bilaterale handel med USA. Han sagde, at de sektorer, hvor Chicago TTM fungerer, er i harmoni med de prioriterede sektorer.
Pekcan bemærkede, at de opnåede en meget signifikant stigning i eksporten til USA i 2020, og på trods af forholdene i den nye type coronavirus (Kovid-19) -epidemien blev der eksporteret en stigning på 13,5 procent og $ 10,1 milliarder dollar.

Understreger, at Tyrkiet rangerer først blandt de 2020 lande, der omfattede USA, slog rekordeksporten i 44, Pekcan, "Nu er dette momentum for at gøre kontinuerlig og bæredygtig vigtigt, at vi forsyner USA. Jeg tror, ​​at TTM i Chicago også vil yde vigtige bidrag i denne forstand. Jeg synes, åbningstimingen for vores TTM er helt korrekt. " sagde.

Pekcan sagde, at TTM i øjeblikket opererer med TIM i Manhattan, New York, ”Med Chicago TTM, som vi har åbnet i dag, tilbyder vi sammen med TOBB et helt nyt sted, der er vores eksportører værd og prestige af tyrkiske eksportprodukter. Chicago TTM begynder at betjene vores eksportør i en moderne bygning med kontor, lager, udstillingshal og andre fællesområder. Ved denne lejlighed opfordrer jeg endnu en gang alle vores eksportvirksomheder til at deltage i TTM'er i udlandet og drage fordel af de muligheder, disse centre tilbyder. Som handelsministeriet er vi ligeledes altid klar og vil støtte oprettelsen af ​​nye TTM'er i forskellige verdenscentre alt efter behov og efterspørgsel. Vi er klar til at yde den nødvendige støtte til realiseringen af ​​ethvert TTM-projekt, der modnes under ledelse af TOBB, TİM og DEİK. Så længe vores eksportør ønsker det. Vi vil fortsat stå ved vores eksportører for realisering af nye TTM'er, som har potentialet og gennemførligheden til altid at øge vores eksport over hele verden. " han snakkede.

Under ceremonien blev embedsmændene i Chicago TTM kontaktet ved hjælp af videokonferencemetode. Ministrene Pekcan, og ønsket succes til deltagerne i De Forenede Stater og Tyrkiet samtidig åbning af bånd blev skåret.

Præsident Hisarcıklıoğlu præsenterede også en symbolsk nøgle for TTM til minister Pekcan.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer