Abdi İbrahim giver jobmuligheder for 200 mennesker

abdi ibrahim modtog tilladelse til produktion af covid vaccine

Abdi İbrahim, lederen af ​​den tyrkiske medicinalindustri, fortsætter sit mangesidede bidrag til Tyrkiets økonomi med en ny beskæftigelsespakke. Abdi İbrahim tilføjer 200 personer til sit repræsentative team for medicinsk forfremmelse og marketingpersonale, hvilket er dets største styrke inden for området. Abdi İbrahim assisterende generaldirektør for menneskelige ressourcer, Hakan Onel sagde: ”Vi vil ansætte ca. 200 mennesker for at fortsætte vores præstations- og vækstplaner og bringe nye 'Healing Faces' til vores firma. Vi mener, at Tyrkiets investeringer i unge investerer i fremtiden. Vi ser produktion og beskæftigelse som et ansvar over for sektoren og vores land under de pandemiske forhold, vi er i. ''


Abdi İbrahim, der har arbejdet i den tyrkiske medicinalindustri i 109 år og har været markedsleder i 19 år, har startet rekrutteringsprocessen for nye kandidater til felt- og marketingmedarbejdere. Inden for rammerne af sin vision og strategi fra 2025 handler virksomheden med det mål at opretholde sine præstations- og vækstplaner konsekvent, og inden for denne ramme vil det ansætte ca. 200 mennesker inden for rammerne af rekrutteringsprogrammerne for Medical Promotion Representative og Path for Marketing Talent (PMT), der prioriterer nye kandidater, der vil starte en god start i deres karriere.

Jobmuligheder for 200 mennesker under pandemiprocessen

Under at understrege, at de skabte nye jobmuligheder for cirka 200 mennesker i en periode, hvor beskæftigelsesmulighederne faldt på grund af pandemien, sagde Abdi Ibrahim vicegeneralchef for menneskelige ressourcer, Hakan Onel, ”Modet, lidenskaben og ansvaret, der beskriver Abdi Ibrahim, er vores uundværlige værdier, der oplyser vores måde i enhver sammenhæng. Vi ser investering, produktion og beskæftigelse ikke kun som prioriteter, der vil vokse vores forretning, men som et ansvar over for vores land og sektoren. Vores nye rekrutteringsprogram er en ny og stærk afspejling af denne tilgang. Beskæftigelsesmuligheder skabt af stoffet i Tyrkiet, og vi vil fortsat blive omtalt i det følgende som investeringer, der understøtter påstanden om at være en regional magt, ”sagde han.

"Vi fortsætter med at forbedre livet"

Hakan Onel mindede om, at et af de prioriterede spørgsmål vedrørende beskæftigelse af unge i Tyrkiet sagde: "Vores menneskelige ressourcepolitiske ungdom spiller en meget vigtig plads. Vi mener, at investering er investering i Tyrkiets og vores unges fremtid for unge mennesker i begyndelsen af ​​forretningslivet med vores nye rekrutteringspakke, vi åbner døren til en strålende karriere. 73 procent af Abdi İbrahim-medarbejdere er medlemmer af Y-generationen. Takket være deres unge og dynamiske struktur opretholder vi vores lederskab som en veletableret, men fremadrettet virksomhed. Vi er overbevist om, at de nye venner, der vil slutte sig til os, hurtigt vil tilpasse sig vores virksomheds struktur og i høj grad bidrage til visionen om Abdi Ibrahim med deres energi og forestillinger. Abdi Ibrahims 19 år med markedsledelse i at arbejde for at forbedre livet i hvert hjørne af Tyrkiet, en meget stor andel af vores felthold på mere end 2. Vi er glade for at tilføje 200 venner til Abdi İbrahim-familien som et resultat af rekrutteringsprocessen 'Healing Faces'. Som Abdi İbrahim fortsætter vi med at forbedre livet ved at stå ved vores land under pandemiprocessen. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer