Erklæring fra Akkuyu Nuclear A.Ş. til Claim Crack

akkuyu nuklear ess
akkuyu nuklear ess

Akkuyu Nuclear Inc. Ş. Blev det anset for nødvendigt at afgive en erklæring for at informere offentligheden korrekt om beskyldningerne og stillingerne vedrørende byggearbejdet til Akkuyu Atomkraftværk på sociale medier og nogle medieorganisationer.


Billederne i den første del af videoen, der deles om emnet, hører ikke til bygningerne og strukturer inden for rammerne af Akkuyu NPP-facilitet. Det ses, at disse billeder tilhører en del af vejen og et specielt område på Akkuyu NPP-byggepladsen. Spor af en stor byggemaskine er synlig på denne betonoverflade, som ikke er grundlaget for nogen bygning. Derudover er det ikke muligt for sådanne maskiner at klatre op på betongulve og fundamenter.

I de følgende dele af videoen vises en del af turbinebygningen i Akkuyu NPP-enhed nr. 3, hvor cementudjævning udføres. Betongulvet, der fungerer som bærerplade i bygningens fundament, påtager sig opgaven med at fordele belastningen fra bygningen over et bredt område. Derudover skaber denne betonoverflade, der giver vandtætning mod underjordisk vand for sin fundamentstruktur, et glattere gulv til samleområdet og gør det således muligt at placere jernkroppe af armeringsjern mere præcist.

Beton bruges ikke altid til dannelse af jorden, der er forberedt på fundamentstrukturen. Jorden er undertiden lavet i form af et lag af stenflis, grus eller sand i stedet for beton. På denne måde sikres det, at jernkroppen er monteret på det, og der oprettes et fladt område til bygningens fundament. Eventuelle ændringer i betongulvets designparametre, strukturens stivhedsværdier påvirker ikke stabiliteten af ​​bygningen, der bygges. Jordens egnethed til opførelsen af ​​atomkraftværksbygningerne og -konstruktionerne er blevet bekræftet gennem en række jordundersøgelsesundersøgelser.

Alle arbejder på Akkuyu NPP-byggepladsen udføres af de tyrkiske, russiske og internationale regler vedrørende kvalitet og sikkerhed, AKKUYU NÜKLEER A.Ş. udføres under løbende tilsyn.

Billeder af vand, der kommer ud af jorden, viser også de sædvanlige procedurer til evakuering af vand under byggearbejde. I tilfælde, hvor grundvandstanden er høj, og dette vand skaber en hindring for dannelse af fundamentgrop eller grundbetonhældningsværker, udføres en række operationer på byggepladsen til midlertidig tørring af jorden. Disse processer fortsætter, indtil vandtætningsfasen for fundamentstrukturen og grundvandsniveauet er nået. Til dette formål åbnes pumpegrop i de områder, hvor byggearbejderne udføres, for at udlede det akkumulerede vand ved hjælp af pumper. Afsnittene på billederne og vist som vandudløb fra jorden hører nøjagtigt til disse værker. Render, pumpehuller, vandopsamlingsbrønde og lignende værktøjer og udstyr, der bruges til at reducere vandstanden, er installeret på en måde, der ikke udgør en hindring for driften af ​​arbejdsudstyr og maskiner og opførelse og brug af tilstødende bygninger. Hovedårsagen til det arbejde, der kun udføres i anlægsfasen, er opførelsen af ​​afløbssystemer på Akkuyu NPP-stedet. Takket være dette system sænkes det underjordiske vandniveau, og regnvand fjernes fra bygninger og strukturer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer