TAV til at neutralisere kulstofemissioner i 2030

annealing vil også neutralisere kulstofemissioner
annealing vil også neutralisere kulstofemissioner

Groupe ADP, verdens største lufthavnsoperationsplatform, som TAV Airports også er en del af, meddelte sine mål for en bæredygtig fremtid.TAV Lufthavne underskrev erklæringen "Lufthavne for tillid", som inkluderer de fælles mål for 23 lufthavne, der er inkluderet i Groupe ADP-netværket, for at beskytte miljøet og støtte social udvikling. Blandt underskriverne er Paris Aéroport, Airport International Group (AIG), Liège Airport, Ravinala Airports og MZLZ, ud over TAV.

TAV Airports CEO Sani Şener sagde: ”Vi lever i en periode med globalisering og hurtige ændringer. Problemer, der truer vores planet og vores liv, kræver samarbejde på en skala, der aldrig har været set før. Vi har brug for den offentlige, private sektor, ikke-statslige organisationer og interessenter på alle niveauer for at arbejde sammen om at finde de rigtige løsninger. Samarbejde er baseret på tillid. Som en del af verdens største lufthavnadministrationsplatform Groupe ADP arbejder vi for at skabe den største fordel for alle vores interessenter. Med denne erklæring fornyer vi vores mål for miljøbeskyttelse og støtte til lokal udvikling på en stærkere måde ”.

”Denne erklæring afspejler en fælles vision for lufthavnsindustriens fremtid,” sagde Augustin de Romanet, Groupe ADP formand og administrerende direktør. Inden for rammerne af bekæmpelse af global opvarmning kan luftfartsindustrien udnytte denne mulighed, mens de står over for en af ​​de største udfordringer i sin historie, transformerer sin forretningsmodel omfattende og udvikler mere effektive og lydhøre processer. For Groupe ADP betyder det at reducere vores COXNUMX-fodaftryk og styrke vores bånd til lokale interessenter. Groupe ADP og dets partnere er stadig verdens førende lufthavnsadministrationsnetværk, og med denne erklæring tilstræber vi at blive verdens første bæredygtige lufthavnssamfund ”.

Erklæringen indeholder fire mål under overskriften miljøbeskyttelse. For det første sigter underskriverne med at neutralisere kulstofemissioner inden 2030. İzmir, Ankara og Antalya lufthavne, der er i TAVs portefølje, har nået dette mål inden for rammerne af Airport Carbon Accreditation (ACA) -programmet.

Andre mål for miljøbeskyttelse inkluderer støtte til industriens transformationsindsats og generering af løsninger til brug af vedvarende brændstoffer, integration af lufthavnen i den lokale økonomi og reduktion af miljømæssigt fodaftryk ved lufthavnsudviklingsprojekter.

Der er også fire mål under overskriften om at udvikle sig med lokalsamfund og interessenter. I denne sammenhæng sigter underskriverne mod at bidrage til forbedring af levevilkårene i lokalsamfundene, etablere langsigtede tillidsbaserede relationer med interessenter, dele fordelene ved lufthavnsdrift med lokalsamfundene og tilskynde luftfartssamfundet til at skabe den højeste fordel i samarbejde.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar