Antallet af studerende, der er tilmeldt erhvervsuddannelse, steg med 63 procent

Antallet af studerende, der er tilmeldt erhvervsuddannelse, øges i procent
Antallet af studerende, der er tilmeldt erhvervsuddannelse, øges i procent

Viceminister for national uddannelse Mahmut Özer besøgte nogle erhvervsskoler i Kırklareli og fremsatte observationer. Ozer erklærede, at investeringer, der blev foretaget for at forbedre kvaliteten af ​​erhvervsuddannelse i processen med Tyrkiets samarbejde med en hvilken som helst sektor, steg med 63 procent uden nogen tvang, sagde han, at antallet af studerende, der var tilmeldt erhvervsuddannelse.


Den nationale uddannelses viceminister Mahmut Ozer, guvernør Osman Bilgin og AK-partiets stedfortræder Selahattin og ikke Minsol Luleburgaz Kırklareli med Turkey Petroleum Corporation blev fundet i undersøgelsen af ​​den faglige og tekniske gymnasium.

Özer, der fik oplysninger ved at besøge skolebygningen, sagde, at uddannelses- og investeringsplaner for 5 til 10 år skulle udarbejdes i skolerne.

I udtryk for, at de især interesserer sig for laboratorieundersøgelser som ministeriet, sagde Özer, at de er klar til at yde al slags støtte i denne henseende.

Özer understregede, at der er foretaget investeringer for at øge erhvervsuddannelseskvaliteten, ”Alt, hvad vi ønsker er at øge antallet af studerende, øge de studerendes ansættelsesforhold og lade os skifte studerende mod erhvervsuddannelse uden at tvinge dem på en rigtig naturlig måde. Antallet af studerende, der blev tilmeldt erhvervsuddannelse uden nogen tvang i processen med at samarbejde med sektoren hvor som helst i Tyrkiet steg med 63 procent. Hvorfor det? Efterhånden som investeringen foretages, øges uddannelseskvaliteten, og beskæftigelseskapaciteten øges, tendensen til erhvervsuddannelse øges også.

Udtrykt, at uddannelse i erhvervsuddannelsesinstitutioner skulle foregå sammen med branchen, sagde Özer, ”Derfor er vores pligt at matche branchen omkring erhvervsuddannelse med branchen og erhvervslivet. Vi vil støtte alle former for undersøgelser om dette emne. " brugte udtrykkene.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer