Büyükçekmece Kommune rekrutterer 15 politibetjente

buyulcekmece kommune vil gøre officer rekruttere
buyulcekmece kommune vil gøre officer rekruttere

For at blive ansat i Büyükçekmece Kommune, underlagt lov om embedsmænd nr. 657; I henhold til bestemmelserne i den kommunale politiforordning udpeges 15 politibetjente til de ledige stillinger, forudsat at de har titel, klasse, lønklasse, antal, kvalifikationer, KPSS-scoretype, KPSS-basisscore og andre forhold.


For detaljer om annonce KLIK HER

Ansøgningssted, dato, form og varighed

Kandidater for at deltage i den mundtlige eksamen

  • Du kan indsende ovenstående ansøgningsdokumenter mellem 08/02 / 2021-10 / 02/2021 indtil 16:00 (mellem 10:00 og 16:00 på arbejdsdage) Fatih Mah. ġehremini Cad. Nr: 1 Büyükçekmece kommunes servicebygning Büyükçekmece / İSTANBUL i Büyükçekmece kommune Human Resources and Education Directorate.
  • Ansøgninger foretages personligt. Ansøgninger, der fremsættes pr. Post eller på anden måde accepteres ikke.
  • Ansøgninger foretaget med ufuldstændige oplysninger og dokumenter eller uden kvalifikationer vil ikke blive vurderet.

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer