Eskişehir sporvognslinjer, rutekort, stationer og køreplaner 2021

eskisehir tramlinjer rutekort og stationer
eskisehir tramlinjer rutekort og stationer

Eskişehir Tram Line er transportnetværket i Eskişehir, der består af 7 linjer og i alt 61 stop forbinder de to universiteter i byen. Den samlede linjelængde er 45 km, og den blev bygget af Yapı Merkezi på nøglefærdig basis.


Yapı Merkezi Byggeri- og industrivirksomhed Estram (Eskişehir Tramway Project) vandt World Rail System Award 2004 fra UITP (International Public Transport Association). De elementer, der bragte Estram-projektet, som blev bygget af Yapı Merkezi og dets canadiske partner Bombardier på 24 måneder, til verdens første placering var planlægning af bæredygtig udvikling i byer, jernbanesystemløsning i bæredygtig transport, systemdesign, anvendt højteknologi og miljøkvalitetsstyring. Estram blev certificeret med TS-EN ISO 28: 2007 den 9001. juni 2000.

Estram linjer

 • Otogar-SSK
 • Osmangazi University-SSK
 • Busstation-Osmangazi University
 • Osmangazi University-Çankaya Ring Line
 • SSK-Batıkent ringelinie
 • SSK-Çamlıca ringelinie
 • City Hospital-Opera

Estram rutekort og stationer

Eskisehir sporvogn kort
Eskisehir sporvogn kort

Eskisehir sporvognstimer

 • Otogar-SSK På hverdage er den første sporvogns afgangstid fra busterminalen 05:35, og den første sporvogn fra SSK er 06:10. De sidste sporvogne er kl. 20:15 i retning af Otogar og 20:50 i retning af SSK. Sporvognsfrekvensen på denne linje er 8 minutter.
 • OGÜ-SSK På hverdage er den første afgangstid fra OGÜ 05:57, og den første afgangstid fra SKK er 06:14. De sidste sporvogne på denne linje afgår fra OGÜ kl. 20:13 og SSK kl. 20:14. Rejsefrekvensen på denne linje er 8 minutter.
 • Busstation-OGÜ På hverdage er sporvogns første afgangstid fra busterminalen 05:25, og den første afgangstid fra OGÜ er 06:10. De sidste sporvogne på denne linje afgår fra busstationen kl. 20:19 og fra OGÜ kl. 20. Rejsefrekvensen er 50 minutter.
 • OGU-Cankaya De første afgangstider for sporvogne på linjen er 05:50 fra OGÜ og 06:10 fra Çankaya. De sidste sporvogne på denne linje afgår fra OGÜ kl. 20:10 og fra Çankaya kl. 20:30. Rejsefrekvensen er 20 minutter.
 • SSK-Batıkent De første afgangstider for sporvogne på linjen er 05:59 fra Batkent og 06:20 fra SSK. De sidste sporvogne på denne linje afgår fra Batıkent kl 20:19 og fra SSK til 20:53. Sporvogne, der afgår fra SSK kl 20:07 -20: 25 -20: 35 -20: 43 - 20:53, går til Barıkent Depo. Last Stop Biavlere. Rejsefrekvensen på denne linje er 18 minutter.
 • SSK-Camlica Sporvogne på linjen begynder at køre kl 06:09 fra SKK og kl 06:14 fra Opera. De sidste sporvogne på denne linje afgår fra Çamlıca kl. 20:20 og fra Opera kl. 20:14. Rejsefrekvensen er 8 minutter.
 • marked Arbejdstiden på sporvogne er som følger:
 • Byhospital retning første sporvogn 06:20, sidste sporvogn 2020;
 • OGÜ retning første sporvogn 05:36, sidste sporvogn 20:29;
 • Bus Station retning første sporvogn 06:25, sidste sporvogn 21:05;
 • SSK retning første sporvogn 05:52, første sporvogn 20:32;
 • operere retning første sporvogn 06:46, sidste sporvogn 20:54.

Startdatoen for disse flyrejser på Estram-linjerne er 1. december 2020.

Ændring af linje 

Passagerer, der tager trikken fra busstationsretningen til SSK-retning og kører til Osmangazi Universitet eller Opera-retningen, skal gå af ved Çarşı-stationen på Iki Eylül Avenue, tage sporvognen til Osmangazi Universitet eller Opera retning.

Passagerer, der ankommer med sporvogn fra Osmangazi University og tager til Otogar retning, skal af på stationen Çarşı på samme måde og tage trikken til Otogar retning.

Passagerer, der kommer fra Opera retning og går til SSK eller Otogar retning, skal gå af på Çarşı station og tage trikken, der fører til busstationen.

Mens der overføres fra sporvogn til sporvogn eller fra sporvogn til bus inden for 1 time, kan Eskart eller Esbilet læses igen og gratis.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer