Aras Kargo fremskyndede sine teknologiske transformations- og infrastrukturinvesteringer

fremskyndede midlertidig fragtteknologisk transformation og infrastrukturinvesteringer
fremskyndede midlertidig fragtteknologisk transformation og infrastrukturinvesteringer

Tyrkiets førende fragtfirmaer Aras Cargo og den innovative teknologiske proces, der startede før pandemien, har fremskyndet transformations- og infrastrukturinvesteringerne. Aras Kargo, som har investeret i alt 2 millioner TL i IT-infrastruktur og operationelle regler i de sidste 300 år; I 2020 afsluttede den den teknologiske transformation af Ankara Transfer Center. Ved at transformere i alt 8 overførselscentre sammen med Ankara er virksomheden blevet den bedste i sektoren med en tredobling af timebehandlingskapaciteten.


Aras er et af de mest omfattende distributionsnet i Tyrkiet med et fragtselskab for at styre tiden bedre og kapacitet, regenereringen af ​​teknologiske overførselscentre og infrastruktur fortsætter uformindsket bestræbelser på at styrke. Aras Kargo transporterer i gennemsnit over 28 million forsendelser om dagen med i alt 1 transfercentre i dag; I henhold til den stigende e-handelsvolumen og skiftende krav i de sidste to år; investerede næsten 300 millioner TL i overførselscenter, it-infrastruktur og operationelle arrangementer.

Aras Kargo General Manager Utku Ayyarkın gav information om emnet, ”Først fornyede vi İkitelli Transfer Center, som er et af de største transfercentre med hensyn til både transaktionsvolumen og kvadratmeter, teknologisk, og øgede sin timekapacitet fra 5 pakker til 500 pakker. I første kvartal af 27 fornyede vi vores Transfer Center i Istanbul Anatolian Side Orhanlı og Izmir teknologisk og skiftede til sorteringssystemet. Med disse investeringer, vi foretog i 600 transfercentre, inklusive vores Transfer Centers i Ankara og Anatolia, opnåede vi en kapacitetsforøgelse på mere end 2019 procent ”.

1 tusind fragtpakker behandles på 220 dag

Gennemførelsen af ​​transformationen af ​​Ankara Transfer Center i 2020 øgede Aras Kargo området for transfercentret, som har et areal på 4 kvadratmeter, til 500 kvadratmeter. Ankara Transfer Center, der tidligere tjente med en kapacitet på 10 pakker i timen, har øget sin kapacitet til 500 pakker med sine renoverings- og teknologiske infrastrukturværker og yderligere forbedret servicekvaliteten.

Takket være kapacitetsforøgelsen nåede antallet af fragtpakker, der blev behandlet på en dag, op på 28 tusind i Ankara Transfer Center, hvor der distribueres til transfercentre i 1 byer.

1 mia. TL investeringsmål

Under henvisning til vigtigheden af ​​den opgave, som overførselscentrene i lastsektoren udførte, tilføjede Ayyarkın, at disse centre kan beskrives som hjertet i distributionsprocessen. Ayyarkın sagde, at de er de bedste i sektoren med en tredobling af forarbejdningskapaciteten pr. Time som et resultat af deres investeringer i transfercentre.

”Som i år vil vi fortsætte med at foretage teknologiske investeringer i vores eksisterende transfercentre i de kommende år. Vores mål for den kommende periode inkluderer en samlet investering på 1 mia. TL, der dækker overførselscenter, it-infrastruktur og driftsregler. Efter fire store byer vil vi fokusere på de teknologiske investeringer i vores transfercentre i Anatolien, der starter næste år.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer