HEAŞ introducerede sit fornyede logo-special til 20-årsdagen

heas fornyede sit logo ved årsskiftet
heas fornyede sit logo ved årsskiftet

Det fornyede logo for HEAŞ til dets 20-års jubilæum blev annonceret for offentligheden ved en ceremoni afholdt på HEAŞ's generaldirektorat campus.


Ceremonien blev overværet af præsidentens forsvarsindustri, præsident Prof. Dr. İsmail Demir, Sabiha Gökçen Lufthavn Civiladministrationschef Necip Çakmak, HEAŞ Formand Serdar Demirel, HEAŞ General Manager Hüseyin Sağlam, Sabiha Gökçen Airport Operator (OHS) CEO Ersel Göral, THY General Direktør Bilal Ekşi, Pegasus Airlines General Manager Mehmet Tevfik Nane og mange HEAŞ-medarbejdere deltog.

Som tale ved ceremonien sagde Prof. Dr. İsmail Demir sagde, at Sabiha Gökçen International Airport var en vigtig del af Advanced Technology Industrial Park and Airport Project (ITEP), der tidligere blev oprettet af Direktoratet for Forsvarsindustri med en stor vision.

HEAŞs generaldirektør Hüseyin Sağlam sagde på den anden side, at Istanbul Sabiha Gökçen International Airport har opnået stor succes med en-bane-operation i 20 år og sagde: ”Vores lufthavn er vokset dag for dag med antallet af fly og passagerer, der stiger eksponentielt hvert år siden 2001, og dens succes overskred nationale grænser og vandt mange internationale priser Det er blevet en værdig lufthavn. " sagde.

Som HEAŞ, Robust udtrykker glade for at have haft det globale marked i 20 år, ”Selvfølgelig er disse altid bag os, den stigende stjerne i Republikken Tyrkiets formandskab for historien er den betydning, vi føler, at vores forsvarsindustriformandskab er meget stort. Af denne grund føler vi som hele HEAŞ-familien stoltheden over at være en del af vores forsvarsindustriformandskab. " brugte udtrykkene.

Nyt logo på HEAŞs 20-års jubilæum

Med angivelse af, at de i sit 20. år redesignede HEAŞ-logoet for at understrege dets innovative, dynamiske og moderne teknologiudviklingsaspekt, sagde Hüseyin Sağlam; ”Vi har skabt en ny virksomhedsidentitet ved at kombinere de værdier, vi har båret fra fortiden til nutiden, vores dybt rodfæstede og solide struktur med nutidens mål. Vores nye logo afspejler den dybt rodfæstede, stærke og virksomhedsstruktur af HEA while, samtidig med at den afspejler de moderne, dynamiske og fremadgående symboler.

Vi tror på, at vi vil nå vores nye langsigtede mål med meget mere selvsikre trin med den dynamiske struktur i vores nye logo.

Fordi vi ved det; Hvad der gør os til, hvem vi er, er at vi altid sigter mod fremtiden. " sagde

Historie og etablering af HEAŞ

Sabiha Gökçen lufthavn blev realiseret som den første fase af de 6 hovedelementer i Technopolis, som vil blive udviklet som et "Center of Excellence" inden for rammerne af "Advanced Technology Industrial Park and Airport Project (ITEP)" udarbejdet af direktoratet for forsvarsindustri.

Med beslutningen fra forsvarsindustriens eksekutivkomité i 1987; Det blev besluttet at etablere "Advanced Technology Industrial Park and Civil Aviation Center (ITEP)" i Pendik Kurtköy-lokationen. Som det første trin i ITEP-projektet; Sabiha Gökçen Lufthavn med en årlig kapacitet på 3 millioner internationale passagerer, 500.000 indenrigspassagerer og 90 tons gods blev etableret på den anatolske side af Istanbul.

Sabiha Gökçen lufthavn, hvis samlede indkomst vil blive brugt i projekter, der sigter mod at udvikle den teknologiske infrastruktur i vores lands forsvarsindustri og dermed imødekomme de tyrkiske væbnede styrkers behov, er besluttet at blive drevet af et offentligt kapitaldomineret aktieselskab til at operere i overensstemmelse med bestemmelserne i den tyrkiske handelslov. Med en kapitalandel på 27% af Direktoratet for Industri, Lufthavnsstyring og Luftfartsindustri Inc. (HEAŞ) begyndte at køre.

Den 27. januar 2000 formandskabet for forsvarsindustrier (SSB) og TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TAI), Turkish Armed Forces Foundation (TSKGV), Turkish Aeronautical Association (THK), ASELSAN Elektronik Sanayii ve Ticaret A.Ş. (ASELSAN) og Hava Elektronik Sanayii ve Ticaret A.Ş. (HAVELSAN), da TAI, ASELSAN og HAVELSAN pr. 25.12.2014 overførte deres HEAŞ-aktier til TAFF, fortsætter virksomheden som et 3-partner selskab.

08. januar 2001 Dato for åbning for trafik, den anden i Istanbul, den første i den asiatiske side af Tyrkiets første privatdrevne lufthavn er Sabiha Gokcen lufthavn, 2000-tallets overlegne teknologi, sikkerhed og afspejler kundetilfredshed og med hvert år der går passagerkapacitet gradvist øger lufthavnstitlerne har haft.

HEAŞ, der blev til et "lufthavnsmærke", der er vært for 47 millioner passagerer fra 4 tusind passagerer årligt, blev oprettet af Limak-GMR-Malaysia Airports 2007-konsortiet pr. 1. maj 2008 som et resultat af et udbud afholdt i juli 3, Ground Services, Fuel Oil, Terminal, Warehouse Management. OHS (Istanbul Sabiha Gökçen Airport Construction Investment and Operation Inc.) og begyndte at operere som Sabiha Gökçen Airport Square Authority.

Ud over de regler, regler, regulering og tilsyn, der er bragt ved at være lufthavnsmyndighed, HEAŞ; PAT-felt, luftinformationsstyring, redning af ulykkesknusning ved brandfly, førstehjælp og sundhed, holde navigationsenhederne aktive i 24 timer, el-vand-naturgas-opvarmning-køling-tjenesterne i hele lufthavnen, luftfartsberegningsaktiviteter, VIP-tjenester og overgang til luftsiden Det udfører også sikkerheds- og inspektionsaktiviteterne på sine døre.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer