Historiske broer gendannes og bringes til turisme

historiske broer gendannes og bringes til turisme
historiske broer gendannes og bringes til turisme

Karaismailoğlu sagde, ”Vi sigter mod at grave vores forfædre broer ud og bringe dem sammen med vores borgere. Disse historiske broer er vigtige værdier i vores land. "Vi bringer vores historiske broer til turisme."


Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, erklærede, at der er 2378 registrerede sten-, træ-, jern- og armerede betonhistoriske broer i landet og 316 historiske broer, der tilhører den osmanniske periode i udlandet, mest i Bosnien-Hercegovina.

2020 af broen i 57, mens minister Karaismailoğlu siden 2003 meddelte færdiggørelsen af ​​i alt 373 historiske brogenoprettelsesarbejder i det historiske bemærkede, at Tyrkiet er en vigtig værdi for broen.

"Vi vil udføre konstruktionen og reparationen af ​​mange flere veje, broer, kroer og bade sammen"

Minister Karaismailoğlu understreger, at restaureringen af ​​broerne som den historiske Malabadi-bro, Kızılin (Göksu) -broen, Taşköprü (Kastamonu), Büyükçekmece (Kanuni Sultan Süleyman-broen) og Ani (Ocakli) -broen, som havde en vigtig funktion i den periode, de blev bygget, blev afsluttet, og den kulturarv, de blev bragt til: fortsatte:

”På den anden side den historiske Sangarios (Justinianus) -bro, İkizdere (Çatma-broen), det 19. århundrede. Værkerne fra de historiske Çaylı, Güvem, Yurtpınarköyü, Bayramören Bridges i Çankırı, der blev bygget i den osmanniske periode og nåede i dag med deres originale detaljer, og Aktaş, Çakırlar, Dörtocak, Yakaören og Damlaçay træbroer i Kastamonu-provinsen fortsætter efter nationale og internationale restaureringsprincipper.

Minister Karaismailoğlu sagde: ”Vi sigter mod at grave vores historiske broer ud og bringe dem sammen med vores borgere. Vi sikrer, at historiske broer, som er af stor betydning med hensyn til både kulturhistorie og teknologihistorie, gendannes og bevares i overensstemmelse med originalen for at dokumentere, holde sig i live og overføre dem til fremtidige generationer. Disse historiske broer er vigtige værdier i vores land. Vi bringer vores historiske broer til turisme. "Vi vil udføre konstruktionen og reparationen af ​​mange flere veje, broer, kroer og bade sammen med vores præsidents stærke ledelse og støtte og beslutsomheden om at få succes."

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer