Fuld note til Covid-19-foranstaltninger af Havaş og TAV Operation Services Partner airBaltic

luft og temperering forretningstjenester partnere airbaltiske fulde mærker på covid foranstaltninger
luft og temperering forretningstjenester partnere airbaltiske fulde mærker på covid foranstaltninger

AirBaltic, som Havaş og TAV Operations Services samarbejder med om passager- og rampeoperationer og loungestyring, blev det første flyselskab, der modtog 19 stjerner i Covid-5-sikkerhedsvurderingen af ​​Skytrax.AirBaltic, det førende flyselskab i Letland og også forretningspartner til Havaş og TAV Operation Services i Riga Lufthavn, blev det første flyselskab, der modtog det 5-stjernede Covid-19-certifikat fra Skytrax, verdens mest prestigefyldte lufttransportvurderingsbureau.

I den omfattende inspektion, der blev foretaget for at evaluere Covid-19-foranstaltningerne på kontaktpunkter for passagerer og medarbejdere, blev airBaltic-tjenester og -procedurer prioriteret såvel som check-in, passagermodtagelse, kabine-desinfektionstjenester, der tilbydes af Havaş, og hygiejne- og cateringtjenestestandarder i private passagerlounger, der drives af TAV Operation Services. blev givet.

 

Havaş General Manager Mete Erna sagde, ”Vi har gennemført hele spektret af ground handling-operationer af airBaltic Airlines i Riga lufthavn med vores datterselskab Havaş Letland siden 2010. Jeg tror, ​​at vi har opnået en harmonisk synergi med airBaltic i vores langsigtede samarbejde. Vi er glade for at kunne bidrage til, at airBaltic er det første flyselskab, der modtager 19 stjerner i Skytrax's Covid-5-sikkerhedsvurdering. Vi er opmærksomme på vores ansvar for at tilpasse alle vores forretningspartnere til de nye normale og skiftende rejseoplevelser og sundhedsmæssige forhold. Fra den første dag i Covid-19-udbruddet vil vi fortsat være den pålidelige løsningspartner for vores luftfartssamarbejde ved at opretholde de sundhedsstandarder, der er fastsat af internationale luftfartsmyndigheder, som vi omhyggeligt implementerer. ''

 

TAV Operation Services Chief Executive Officer Güçlü Batkın erklærede, at denne succes er en kilde til stolthed og takkede deres forretningspartnere airBaltic.

Batkın sagde, ”Vi har opretholdt et stærkt samarbejde med airBaltic i 10 år i Letland, et af de vigtige lande i Nordeuropa. Med airBaltic tilpassede vi os hurtigt og smidigt i Covid-19-processen, som vi gjorde indtil i dag, og redesignede alle vores foranstaltninger i lyset af de indsigtsstudier, vi har foretaget, og de beslutninger, der er truffet af internationale myndigheder. I vores lounge viser vi maksimal følsomhed over for personaleuddannelse og praksis vedrørende hygiejneregler. Takket være vores Covid-19-måleregulering giver vi let tilpasning til skiftende forhold og hurtig indgriben, når det er nødvendigt.

For en sikker rejseoplevelse tilbyder vi fortsat vores sundheds- og hygiejneforanstaltninger i 19 lufthavne i mere end 34 lande med mere end 1000 ansatte. "

Under sikkerhedsrevisionen Covid-2020, der blev afholdt i december 19, fokuserede Londons ratingbureau Skytrax på passager- og medarbejderkontaktpunkter, herunder sikkerhedsreglerne, der blev anvendt af airBaltic, samt lounge- og fødevarehygiejne, check-in, bagage, transfer og passageroptagelsesprocesser. foretaget en omfattende vurdering.

Havaş leverer passager- og operationstjenester til airBaltic Airlines i Riga, herunder håndtering af passagerer og bagage, rampe, flyrengøring og afisning.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar