Vaccine ankommer til Tyrkiet Kritiske trin til at arbejde: Vær den første til Covidien-19

mAlArIndA kalkun oprørere kom til at arbejde på scenen kunne være den første kritiske Covidien
mAlArIndA kalkun oprørere kom til at arbejde på scenen kunne være den første kritiske Covidien

Tyrkiet, Covidien-19 vaccine mod mest innovative metode, der betragtes som en af ​​de virus-lignende partikler (VLP) vacciner baseret ankom til et kritisk stadium i deres undersøgelser. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank Tyrkiets observationer i en enkelt undersøgelse lavede VLP-baseret vaccineanlæg.


Minister Varank sagde, at de arbejder på at starte menneskelige studier i samordning med sundhedsministeriet indtil udgangen af ​​januar, ”I den første fase etableres en kapacitet, der kan producere 50 millioner doser af vaccine. Da dette er en innovativ vaccinationsmetode, kan der være et krav fra verden. " sagde.

VIRUS-LIGE DELER

Varank-ministre, dateret i verden, har omfanget af Tyrkiet TUBITAK-19 Platform Covidien observeret i løbet af undersøgelsen udviklet med en enkelt VLP-vaccine. Varank, som besøgte Nobel İlaçs bioteknologiske medicinfacilitet i TÜBİTAK Marmara Teknokent (MARTEK), modtog oplysninger fra myndighederne om de gennemførte undersøgelser.

Viceminister for industri og teknologi Mehmet Fatih Kacır, præsident for TÜBİTAK Prof. Dr. Hasan Mandal og TÜBİTAK MARTEK General Manager Mehmet Ali Okur blev ledsaget.

VACCINE PRÆSENTATION

Under besøget af Hasan Ulusoy, Nobel Pharmaceuticals formand for bestyrelsen, Nobel İlaç Biotechnology and New Product Evaluation Director Dr. Hasan Zeytin holdt en præsentation for Varank om deres arbejde. Varank, der foretog undersøgelser i laboratoriet, hvor vaccinationsundersøgelser blev udført efter præsentationen, besvarede senere journalistenes spørgsmål om besøget. Varank sagde i resumé:

ET VIGTIGT TEKNOPARK

Vi har et firma, der er vigtigt både med hensyn til kemiske lægemidler til plantebioteknologi i Tyrkiet. Vi kan sige, at en af ​​de vigtigste investeringer i regionen er her. TÜBİTAK MARTEK er en vigtig teknopark. Der udføres avanceret forskning.

TÜBITAK Covidien-19 Tyrkiet Platform

Ankommer til Tyrkiet TUBITAK flere vira, du har samlet alle forskerne i Tyrkiet. Uanset hvilket projekt du har, der kan bekæmpe virussen, kan det være en vaccine eller et lægemiddel, det kan være beskyttende materialer. Vi får nok af denne ulykke, vi vil støtte dig med at bidrage til Tyrkiets kamp mod verdensordenen for at holde borgerne i begge. ' vi sagde. Baseret på denne idé oprettede vi Tyrkiet TUBITAK Covidien-19 Platform.

VLP VACCINE

Vi understøtter 17 forskellige projekter under denne platform. 8 af dem er vaccineundersøgelser. Som ministeriet for industri og teknologi, TÜBİTAK og sundhedsministeriet har vi fulgt processen nøje fra den første dag. Vi prøver at hjælpe forskere og bidrage til menneskelige ressourcer. Et af de vigtigste projekter under denne platform er en vaccineundersøgelse baseret på viruslignende partikler kaldet VLP'er.

ET VIGTIGT TRIN

Her İhsan Gürsel og Mayda Gürsel, mens de udviklede dette projekt til en anden platform, da epidemien opstod, tilpassede de straks det til deres platforme og startede hurtigt vaccineundersøgelsen på VLP. Vi er nået til et vigtigt trin i denne vaccineundersøgelse. For at vaccinen kan gå i fase, humane forsøg, skal den produceres.

VI ER STOLT

Her på Nobel İlaç, i disse anlæg, hvor vores sundhedsministerium har givet GMP-certificering, udføres nu den produktion, der kræves for at vores vaccine skal skifte til faseundersøgelser og humane studier. Kvalitetskontrol af disse produktioner skal udføres. Derudover bør undersøgelser af toksicitet, det vil sige, om det skader mennesker eller andre levende ting, udføres. Vi planlægger at afslutte alle disse værker inden udgangen af ​​måneden og gå videre til fasefasen.

PÅLIDELIG OG HØJ EFFEKT

Der er studier inden for dette felt i verden (VLP-vaccine), der især er med på listen over Verdenssundhedsorganisationen, men indtil videre er kun en undersøgelse gået til fase 1. Jeg håber, vi bliver den anden. Denne undersøgelse er en meget innovativ metode. Da det er en proteinbaseret undersøgelse, mener vi, at det er en meget pålidelig og yderst effektiv undersøgelse. Naturligvis skal faseundersøgelser og menneskelige forsøg afsluttes for at bevise disse.

VI LOVER

I vores vaccineundersøgelse baseret på viruslignende partikler, som vi tror vil give lyd i verden, håber vi at starte menneskeligt arbejde i samordning med vores sundhedsministerium inden udgangen af ​​måneden. Ifølge de resultater, vi får her, mener vi, at vi kan producere en vaccine, der kan have stor indflydelse i verden med støtte fra vores private sektor. Jeg tror, ​​at hvis vi kan gå videre til faseundersøgelserne så hurtigt som muligt, vil vi give verden gode nyheder herfra.

KAN ANMODE FRA VERDEN

Hvis denne vaccine er vellykket i faseundersøgelser, vil den gå i masseproduktion. I første fase etableres en kapacitet, der kan producere 50 millioner doser af vaccine. Vi kan øge dette, hvis det er nødvendigt. Da dette er en innovativ vaccinationsmetode, kan der være et krav fra verden. Vi udfører alle disse processer i samordning med vores private sektor og vores sundhedsministerium.

AF TYRKIET FØRSTE TEKNOKENT

MARTEK, 1992 i Gebze TUBITAK campus blev etableret som en af ​​Tyrkiets første technopolis. MARTEK leverer ekspertmiljøer til virksomheder, der har gennemført F & U-aktiviteter inden for videnskab og teknologi i 29 år, og opfordrer virksomheder med fælles mål til at blive matchet, klyngedannelse og netværksindsats. MARTEK sikrer produktion af F & U-centrerede projekter med globale partnerskaber.

2 TUSEN LITERPRODUKTION POTENTIEL

Nobel İlaç etablerede bioteknologisk medicinfacilitet i 2019. Anlægget, der har et årligt produktionspotentiale på 4 bioteknologiske produkter og en produktion på 2 liter, har kapacitet til at producere 40 serier af bioteknologiske lægemidler.

EN NY TYPE VACCINE

VLP-vacciner er udviklet fra viruslignende partikler, der inducerer et immunrespons, men som ikke forårsager sygdom. Disse vacciner er udviklet med en ny metode og bruges i øjeblikket hos mennesker til nogle sygdomme. Der er dog ingen VLP-vaccine godkendt til Covid-19-virus i verden.

ALGERIEN MØDES MED TEAMET

Efter Nobel İlaç besøgte minister Varank Baykar Cezeri Artificial Intelligence Robotic Technologies Office, som også er placeret i MARTEK. Varank, der modtog oplysninger om undersøgelserne fra myndighederne, undersøgte undersøgelserne på stedet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer