Nyt fødevaresikkerhedsprojekt fra eksportører i Ægæiske Hav

Pesticidanalyse foretages på produktet
Pesticidanalyse foretages på produktet

Sund madforbrug og nøglen til dette, "Fødevaresikkerhed", er blandt de stigende værdier i verden de seneste år. Verdens fødevarebutik er i fødevareproduktion i Tyrkiet "Fødevaresikkerhed" med fokus på hvad. Aegean Fresh Fruit and Vegetable Exporters Association vil gennemføre projektet med navnet 'Vi kender de pesticider, vi bruger' i 2021 for at henlede opmærksomheden på "Fødevaresikkerhed".


Tyrkiets nuværende placering, fordi den ejes af klimatiske forhold og jordbundsforhold i landbrugsproduktionen, hvilket understreger, at det har en rig mangfoldighed med hensyn til Ægæiske friske frugter og grøntsager Eksportører Unionens formand Hayrettin-fly under dyrkning af afgrøder, sygdom og både kvaliteten af ​​produkterne ved virkningerne af skadelige faktorer, både effektivitet Han bemærkede, at de ændrede det negativt, og at for at forhindre dette anvendte producenter et integreret kampprogram i kampen mod sygdomme og skadedyr.

Hr. Uçak sagde, at en af ​​applikationerne, der blev udført inden for den integrerede kontrol, er brugen af ​​pesticider, ”Det skal dog være kendt ved brugen af ​​pesticider, at 'applikationer skal foretages på det rigtige tidspunkt med det rigtige værktøj og udstyr, der passer til tiden mellem sidste sprøjtning og høst, til målorganismen. Ellers skader vi begge menneskers og miljøets sundhed i de pesticidansøgninger, der skal udføres, og forhindrer vores eksport i at ske. Som foreningen for eksportører af friske frugter og grøntsager i Det Ægæiske Hav vil vi starte feltarbejdet i projektet 'Vi kender de pesticider, vi bruger', som vi tror vil hjælpe med at levere sikker mad, i marts 2021 med jordbærprodukt.

Fødevaresikkerhedsbevidstheden stiger hver dag

"Alle verdens lande, især EU-landene, bliver mere opmærksomme på 'Fødevaresikkerhed' hver dag," sagde præsident Ucak og fortsatte sine ord som følger; ”Dette projekt handler om analysen af ​​pesticider til 'frøfri spisedruer, kirsebær, granatæbler, ferskner, mandariner, jordbær, tomater, agurker og vinstokke' produkter, hvor eksportmængden er høj. Disse produkter vil blive analyseret i akkrediterede laboratorier ved at indsamle et bestemt antal prøver fra de regioner, hvor produktionen er intensiv. I resultaterne opnået efter analysen vil vi se, hvor meget af hvilke pesticider der anvendes i hvilket produkt. Ifølge disse resultater vil vi være i stand til at lære, i hvilket omfang vi har opnået de ønskede MRL-værdier (Maximum Residue Limit) for vores 83 millioner borgers sundhed med Den Europæiske Union og Rusland, vores største marked, om de forbudte pesticider anvendes, og vi vil blive informeret både vores producenter og eksportører. "

Understreger, at 'Vi kender de pesticider, vi bruger', vil blive implementeret for første gang, afsluttede Hayrettin Uçak, præsident for den Ægæiske frugt- og grøntsagseksportørforening, sine ord med at sige: "I den næste periode vil vi have data om pesticider i de forhandlinger, vi afholder på forskellige platforme."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer