Pressemedlemmer besøgte Ayazini Village med sine 3 tusind års historie

pressemedlemmer turnerede i Ayazini-bugten med en tusind års historie
pressemedlemmer turnerede i Ayazini-bugten med en tusind års historie

Afyonkarahisar guvernør Gökmen Çiçek organiserede et besøg i Ayazini for pressemedlemmer på grund af den 10. januar Working Journalists Day. ”Vi ønsker at gøre Ayazini til centrum for en kulturel turistdestination,” sagde guvernør Çiçek, der fortalte journalister om det arbejde, der blev foretaget med blomster.


Stedfortræder İbrahim Yurdunuseven, borgmester Mehmet Zeybek, vicegeneraldirektører Nurullah Kaya, Mehmet Keklik, IGM's præsident Burhanettin Çoban, presseforeninger, tv, avis, radio og internetmedier, og mange pressemedlemmer deltog, guvernør Gökmen Çiçek forklarede arbejdet.

En meningsfuld dags togtur

Forud for Ayazini Village-rejsen rejste guvernør Gökmen Çiçek, protokolmedlemmer og pressemedlemmer med tog fra den historiske togstation til Gazlıgöl, der ligger i centrum, hvor nostalgiens atmosfære hersker. Derfra flyttede vi til landsbyen Ayazini, som er på vej til at blive centrum for turisme, fascinerer dem, der ser det med sin 3 tusind år lange historie og indeholder spor af den frygiske civilisation. Her blev de stadier, der var nået i de igangværende projekter, det område, hvor restaurering og gaderehabiliteringsarbejder blev udført, undersøgt.

Historiske og kulturelle værdier vil blive afsløret

Guvernør Gökmen Çiçek sagde, at dørene til den 3 tusinde år gamle hemmelighed vil blive åbnet for besøgende fra maj: ”Takket være det indbydende center, der vil tjene til projektet Phrygian Valley Ayazini Rural Tourism Village, får gæsterne mulighed for at have caféer, bagerier, tjenester, mini-teatre, parkeringspladser, toiletter, hvile og se terrasser. . "De historiske huse og gader i landsbyen vil blive gendannet, og turistinfrastrukturerne vil blive styrket ved at genoprette historiske og kulturelle værdier." Guvernør Çiçek gav information om forbedringerne af 148 huse i Ayazini Village inden for gadenes forbedring og sagde, at det offentlige ejerskab af disse huse bruges som boutique-hoteller, gastronomicentre, lokale produktsalgspunkter og boutiquemuseer.

Lad os gøre denne region til centrum for turisme i hånd i hånd

Påpegede, at Afyonkarahisar ikke kun er en termisk by, sagde guvernør Gökmen Çiçek: ”Den mystiske by Afyonkarahisar har en anden skønhed, et andet mysterium og en anden mystisk luft i alle dele af den. Når vi ser på vores blyant, er vi som et filmsæt. Vi er ikke kun en termisk by. Udover termisk er vi en by med kulturel og historisk baggrund. Vi har en historie, der går 8 tusind år tilbage. 576 km fra den 400 km lange Phrygian Valley ligger i Afyonkarahisar. Vi har ikke været i stand til at introducere dette sted meget indtil i dag. De var på vej, men det var ikke nok. Baseret på det tidligere arbejde besluttede vi at genoplive dette sted og gøre det til et centrum for kulturturisme med den oplevelse, de forlod. Dag og nat arbejdede vi hånd i hånd. Det begyndte at tiltrække turisternes opmærksomhed med din støtte. Interessen for dem, der ser det fra pressen, øges. 250 køretøjer ankom i sidste uge. Lad os gøre det til et turistmål i hånden i hånden. Ayazini er blevet en kærlighed. Det var en dejlig union her. Befolkningen i landsbyen giver deres støtte til slutningen. Hvis landsbyboerne var sådan, flyver vi dette sted med støtte fra jeres pressemedlemmer, ”sagde han.

Guvernør Gökmen Çiçek takkede stedfortræderne, borgmesteren, stedfortrædende guvernører, distriktsguvernøren, muhtar, entreprenørfirmaet, forretningsfolk for deres støtte og alle landsbyboere, der bidrog.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer