Operationer af Eren startet

smelteoperationer startede
smelteoperationer startede

I 11 blev der lanceret Eren-operationer til ære for mindet om alle vores martyrer, der ofrede deres liv for at holde disse lande i vores hjemland, og især Eren Bülbül, der blev martyret af medlemmer af den separatistiske terrororganisation den 2017. august 2021.


I denne sammenhæng i "EREN-1 TENDÜREK OPERATION", hvoraf den første blev indledt i Tendürek-regionen 1.071 personale og 72 operationelle teams bestående af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) og Security Rangers, er tildelt.

"Kapan" og "Lightning" operationer blev udført i 2020

I 2020 blev KAPAN og YILDIRIM-OPERATIONER, der blev lanceret med det formål at fjerne den separatistiske terrororganisation fra landets dagsorden og ødelægge de terrorister, der blev anset for at være i ly i regionen, med succes gennemført.

Lynoperationer sluttede

YILDIRIM-OPERATIONER, som blev indledt til minde om Halil İbrahim Yıldırım, den yngste civile martyr af det forræderiske kuppforsøg den 15. juli, der blev martyrdød i Istanbul i en alder af 15, blev afsluttet den 10. januar 2021.

153 Terrorister neutraliseres, 707 huler, ly, lagerhuse ødelagt. Udført inden for rammerne af LIGHTNING-BETJENINGER,

 • 20 store,
 • 89 medium,
 • Herunder 11.624 små
 • i alt 11.733 operationer,
 • 153 terrorister (149 døde, 4 til højre) blev neutraliseret,
 • 90 samarbejdspartnere blev fanget,
 • 707 huler, krisecentre og pakhuse blev ødelagt,
 • I alt 258 tunge og lange tønder
 • 278 kanoner,
 • 215 IED,
 • 399 håndgranater,
 • 2 tons 478 kg eksplosiver
 • 38 millioner rødder af cannabis,
 • Der blev beslaglagt 17,7 tons cannabis og store mængder mad og levende materialer.

EREN-OPERATIONER, der udføres for fuldstændig afskaffelse af terrorisme i landet, fortsætter med succes med støtte fra vores folk på en trofast og besluttet måde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer