TAV underskriver samarbejdsaftale om forbedring af lufthavne i Usbekistan

Tav underskrev en samarbejdsaftale om at udvikle lufthavne i Usbekistan
Tav underskrev en samarbejdsaftale om at udvikle lufthavne i Usbekistan

TAV Lufthavne vil begynde at samarbejde med Uzbekistans Innovationsministerium om at samarbejde i hovedstaden Tasjkent og andre lufthavnsprojekter i landet.

Tyrkiet er verdens førende brand inden for lufthavndrift, TAV Airports fortsætter med at arbejde for at vokse i Centralasien. TAV underskrev en goodwill-aftale om at samarbejde om renovering af lufthavne i Usbekistan i overensstemmelse med internationale standarder og den nyeste teknologiske udvikling.

Ved ceremonien i hovedstaden Tasjkent underskrev Usbekistan viceminister for innovation Oybek Narinbayev og TAV Airports Chief Executive Officer Sani Sener aftalen.

TAV Airports Chief Executive Officer Sani Şener sagde, ”Vi er glade for at samarbejde om Tashkent Airport-projektet i hovedstaden i Usbekistan og udviklingen af ​​andre lufthavne i landet. Vi ønsker at vokse i Centralasien, hvor vi kom ind ved at købe Kasakhstans Almaty Lufthavn og finde sted ved de vigtige stop ved den moderne Silkevej mellem Kina og Europa. "Vi vil arbejde på udvikling og modernisering af andre lufthavne i Tasjkent og Usbekistan, tilpasning af nye teknologier til lufthavne og uddannelse af menneskelige ressourcer i lufthavne med den viden, vi har fået i 15 lufthavne, vi opererer i otte lande."

Tasjkent Lufthavn, det vigtigste knudepunkt for Uzbekistan Airways, er den travleste lufthavn i landet med hensyn til passagertrafik og den tredje lufthavn i den centralasiatiske region. Turkish Airlines og Uzbekistan Airways har regelmæssige flyvninger mellem Istanbul og Tasjkent.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar