TÜBİTAK 23 Ansatte, der skal rekrutteres

min tubitak-lærde
min tubitak-lærde

Tyrkiets videnskabelige og teknologiske forskningsråd i Tyrkiet (TUBITAK), informatik og informationssikkerhed i det avancerede teknologiforskningscenter (WISE), der er forbundet med National Electronics and Cryptology Research Institute (UEKAE), vil være 23 ansatte til at betjene stedet. Det blev lært, at det personale, der skulle rekrutteres, var i forsknings- og udviklingsafdelingen for forskning. Fristen for ansøgning om personalemeddelelse er 27.01. Det blev annonceret som 2021. Alle detaljer vedrørende applikationen er tilgængelige på den officielle hjemmeside for TÜBİTAK.


For detaljer om annonce KLIK HER 

Hvordan man ansøger?

For at ansøge om en annonce,www.bilgem.tubitak.gov.t er”Det er nødvendigt at registrere dig til jobansøgningssystemet. (Når du opretter et CV til applikationen, skal alle de krævede dokumenter tilføjes elektronisk til systemet). Ansøgninger accepteres ikke, undtagen for ansøgninger foretaget via jobansøgningssystemet.

Ansøgninger skal indsendes senest 27 / 01 / 2021: 17: 00.

Ansøgninger vil blive evalueret ud fra referencekoden til annoncen. Kandidater vil være i stand til at ansøge ved at vælge udstationeringens referencekode fra jobansøgningssystemet. Ansøgninger, der er foretaget uden at vælge en referencekode, overvejes ikke. En kandidat vil være i stand til at ansøge om maksimalt 1 (en) stilling.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer