Logistikcenter i Samsun, Tyrkiet, North Gate Logistics Sector

turkiyenin nordlige port til Samsun logistikcenter logistiksektor
turkiyenin nordlige port til Samsun logistikcenter logistiksektor

Samsun guvernør Zülkif bjergbestigere, Den Europæiske Union har for nylig implementeret projektet i Samsun Samsun Logistics Center, sagde, at Tyrkiets nordlige port.


I en skriftlig erklæring understregede guvernør Dağlı, at Samsun Logistics Center, udviklet i partnerskab med Samsun Governorship, Metropolitan Municipality, Samsun Chamber of Commerce and Industry, Tekkeköy Municipality, Samsun Commodity Exchange, Samsun Central Organised Industrial Zone, har en vigtig plads for sektoren. Dağlı påpegede, at centret blev bragt til live ved at overveje Samsuns potentiale, fortsatte som følger:

"Logistikcenter i Samsun, Tyrkiets nordport i logistiksektoren. Sortehavsområdets distributions-, indsamlings- og konsolideringscenter er forbindelsespunktet mod syd. Det er et af de vigtige stop i verdenshandelen med sin strategiske placering såvel som luft-, land-, sø- og jernbanetransport. Det faktum, at det ligger på korridorruten Kina - Central- og Vestasien i New Silk Road Project og er placeret på Viking Railway Line gør vores logistikcenter til en fordel i global konkurrence.

"Samsun Logistics Center, 680 tusind kvadratmeter, bjergbestigere, der angiver, blev bygget, sagde:" Med hensyn til den transportform, der blev foretaget ved hjælp af mindst to nye transportcontainere med forskellige transportformer, er Tyrkiets første intermodale logistikcenter bygget på 680 tusind kvadratmeter. 225 tusind kvadratmeter af dette område er forbeholdt lukkede lagerområder. I øjeblikket har vi 3 typer lagre i forskellige størrelser, som er færdige og klar til brug. Det samlede areal af vores klar til brug lager er 80 tusind kvadratmeter, og 70 procent af dem lejes i øjeblikket. Derudover vil den første fase af 9 tørlastlastdepoter med et samlet areal på 750 tusind 7 kvadratmeter, 5 tusind kvadratmeter, blive taget i brug i juni 2021.

I Samsun Logistics Center tilbydes ud over lagerudlejning også kontorudlejning, udlejning af åbent felt, obligationslager, håndteringstjenester, projektgodshåndtering, containeropbevaring og lastbilparkering. Vores centrum ligger 2,5 kilometer fra Toros- og Yesilyurt-havne, 18 kilometer fra Samsunport, 8 kilometer fra Çarşamba lufthavn og 2 kilometer fra Samsun-Ordu-motorvejen. Dağlı erklærede, at i overensstemmelse med interessenternes krav vil mobile toldtjenester starte i logistikcentret denne måned; Han understregede, at de på denne måde sigter mod at styrke deres plads i verdenshandelsnetværket.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer