Uddannelse for niveauovergangsofficerer

uddannelse af niveauovergangsofficerer
uddannelse af niveauovergangsofficerer

14 medarbejdere, der arbejder ved planovergange, der er under Rail Systems Branch Directorate of Mersin Metropolitan Municipality Transportation Department, er uddannet af Directorate of State Railways Training and Examination Center.


I undersøgelsen, der blev udført i Adana Mechanical Workshop Directorate Training Hall, anvendes "Protected Level Crossings Management Training Program" af eksperter.

Med protokollen underskrevet mellem State Railways og Metropolitan i 2016 leveres sikkerhedsforanstaltningerne af Metropolitan-personalet i Kavaklı, 100. Yıl, Anıt og Mithatpaşa-overfart i Tarsus centrum og Yenitaşkent-overfart inden for grænserne af Akdeniz-distriktet.

Arbejdsområde og arbejdsvilkår, jernbaneinfrastruktur og overbygning, jernbanekøretøjer, EST-faciliteter, elektrificering og telekommunikationssystemer, generel information om planovergange, typer af overkørsler, autorisation og De er informeret om mange spørgsmål såsom deres ansvar.

Uddannelsesprogrammet, inklusive teoretiske studier, startede den 4. januar. I slutningen af ​​den uddannelse, der skal afsluttes den 14. januar, udsættes personalet for en eksamen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer