50 procent huslejerabat i to år på lufthavne, der drives af DHMI

Procent husrabat i to år i lufthavne, der drives af DHMI
Procent husrabat i to år i lufthavne, der drives af DHMI

I lufthavne, der drives af Ministeriet for Transport og Infrastruktur, Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed Beløb på udlejningsfakturaer, der blev udstedt i 2020 på grund af pandemien for flyselskaber, ground handling-virksomheder og lejere, der opererer kommercielle mængder, og hvis løbetid blev udsat til 31.01.2021 blev annulleret; Der anvendes 2021 procent rabat på lejeafgifterne for perioden 2022-2 i 50 år.

Beløb på udlejningsfakturaer udstedt i 2020 og udsat til 31.01.2021 er annulleret.

Luftfartsselskabet, der betjener i lufthavne, der drives af Generaldirektoratet for statslige lufthavnsmyndigheder, ground handling-virksomheder og enkeltpersoner og organisationer, der driver kommercielle volumener, er organiseret i 2020 måneder for perioden april, maj, juni 3 og for perioden 1.7.2020- 31.12.2020 Beløb på udsatte lejefakturaer annulleres. Der anvendes 2021 procent rabat på lejeafgifterne for perioden 2022-2 i 50 år.

DHMI Generaldirektorat erklærede, at de nødvendige foranstaltninger blev truffet i forhold til aftalerne med lufthavnens / terminaloperatørerne for at minimere de negative økonomiske virkninger af koronavirusepidemien i luftfartssektoren og fortsætte den offentlige service uden afbrydelse.

Der blev taget mange vigtige handlinger for at lindre virksomheder, der var negativt ramt af epidemien.

Ministeriet for transport og infrastruktur Generaldirektoratet for DHMİ har også iværksat mange vigtige tiltag for at lindre virksomheder, der er blevet negativt ramt af epidemien siden begyndelsen af ​​processen.

643 lejere, der opererer i luftfartssektoren i lufthavne, ground handling-virksomheder og 3 tildelte lejere, der opererer i luftfartssektoren, mens sektoren blev understøttet af ikke at øge huslejen for 900 og lufthavnsafgiftssatserne for 2021 for ca. 2021 pladser; I perioden 2021-2022 vil der ikke være nogen stigning i lejeafgifterne, og der vil blive anvendt en rabat på 2 procent i 50 år.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar