Tehran Alanya-fly genoptaget

Tehran Alanya-fly genoptaget
Tehran Alanya-fly genoptaget

Boeing 2019-fly, der tilhører Tailwind Airlines, som foretog sin første flyvning, der forbinder Teheran og Alanya i 737 og måtte suspendere sine flyvninger på grund af pandemien, landede igen i GZP-Alanya lufthavn med sine 90 passagerer.

737 passagerer af Boeing 90-fly, der tilhører Tailwind Airlines, som forbinder Irans hovedstad Teheran Imam Khomeini lufthavn og Alanya Gazipaşa lufthavn, ankom til Alanya. Tailwind Airlines, der foretog sin første flyvning til GZP-Alanya lufthavn i 2019 og måtte afbryde sine flyvninger i 2020 på grund af pandemien, kom til Alanya igen efter en lang pause. Passagererne på flyet blev budt velkommen med en vandbue, en tradition for luftfart, og blev mødt med et skud af viceborgmester i Alanya, Nazmi Yüksel. Efter passagererne blev der skåret en kage og præsenteret gaver til kaptajnens pilot og kabinebesætning. Ture, der kan finde sted to gange om ugen, en gang om ugen om vinteren, øges endnu mere i sommersæsonen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar