Driftsrettighederne for de lufthavne, der drives af TAV, er blevet udvidet

Driftsrettighederne for de lufthavne, der drives af livrenten, er blevet udvidet
Driftsrettighederne for de lufthavne, der drives af livrenten, er blevet udvidet

Løbetiden for driftsrettighederne for de lufthavne, der drives af TAV Airports Holding A.Ş.

Public Disclosure Platform (KAP) sagde i en erklæring, at han delte følgende oplysninger: "Statens lufthavnsadministration (SAMA) ved det officielle brev pandemi, der stammer fra rejsebegrænsninger, der sendes til virksomheden oprettet af force majeure (Force Majeure) forhold forårsager og evalueres. vores ansøgning, vi har fremsat i henhold til vores kontrakt med Tyrkiet 'Det er blevet udtalt, at det blev besluttet at udvide de nuværende driftsrettigheder for hver af de lufthavne, vi opererer i Antalya, Ankara, Gazipaşa-Alanya, İzmir og Milas-Bodrum i 2 år. Derudover er vi blevet informeret om, at det er besluttet at foretage de leasingbetalinger, der skal foretages i 2022 for de lufthavne, der er nævnt i samme artikel i 2024. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar