Ergan Mountain Ski Center til at gøre et navn med en investering på 2,1 millioner Lira

Ergan Mountain Ski Center vil skabe sig et navn med en investering på millioner lira
Ergan Mountain Ski Center vil skabe sig et navn med en investering på millioner lira

Ergan Mountain Ski Center vil gøre sig et navn med en investering på 2,1 millioner Lira; Protokollen for projektet "Ergan Time for Skiing", der vil blive udført af Erzincan Special Provincial Administration og berettiget til at modtage støtte inden for rammerne af "Enhancement of Sectoral Competitiveness Infrastructure Program" fra det nordøstlige anatoliske udviklingsagentur, blev underskrevet .KUDAKAs generalsekretær Oktay Güven og Erzincan Special Provincial Administration Generalsekretær Yaşar Felekoğlu deltog i underskrivelsesceremonien, der blev afholdt på KUDAKA Erzincan Investment Support Office.

"Skitid i Ergan" -projektet 12 km fra byens centrum, lufthavnen 13 minutter fra og Tyrkiet med 12 km pister længst med den forskel at være et af sporene til udvikling af fysisk infrastruktur Erkan Ski Resort, og ved at give et nyt drivkraft for vinterturisme Sammen sigter det mod at genoplive vinterturismen i Erzincan.

Med projektets gennemførelse er det planlagt at bruge landingsbanerne mere effektivt, for at holde snesporene altid klar og skabe en kvalitetsgrund med det snedækkede køretøj til klargøring af spor.

2,1 millioner TL af projektet, som har en samlet investering på 1,5 millioner TL, vil blive leveret af KUDAKA.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar