Hvornår starter regionale togflyvninger?

Hvornår starter regionale togtjenester?
Hvornår starter regionale togtjenester?

TCDD Tasimacilik stoppede regionale og hovedtogtjenester for 1 år siden med coronavirusepidemien. Regionaltog; Adana-Mersin, Mersin-Islahiye, Halkalı- Det flyver mellem meget tætte centre som Kapıkule, Karabük-Zonguldak og Basmane-Denizli, hvor der er en intens passagerbevægelse til forretnings- og uddannelsesmæssige formål, og hvor efterspørgslen er stor.Fra Habertürk Ifølge nyheden om Olcay Aydilek, TCDD Tasimacilik planlægger at genstarte flyvninger på nogle af disse linjer fra 23. marts. Nødvendige forberedelser blev foretaget til dette. Kilder sagde, at ikke alle de regionale linjer muligvis åbnes, ”Der blev gjort bestræbelser på at genstarte sejladserne i nogle linjer. Forhandlingerne fortsætter. Hvis den politiske vilje finder det 'passende', kan regionale togtjenester starte, ”sagde han.

Billetpris og salg

Så er der ændringer i togbilletter og salgspraksis? TCDD Tasimacilik arbejder periodisk på omkostninger. Det anføres, at der er omkostningsstigninger i visse poster, især energi. På dette stadium forventes det dog ikke, at billetpriserne ændres for tog, der befinder sig eller vil blive placeret på højhastighedstog eller andre linjer.

Regionale togbilletter blev solgt fra TCDD-bompasser indtil 5 minutter før toget afgang. Passagerer; De kunne købe billetter op til 15 minutter før toget afgang via mobil, callcenter eller internet. Det bemærkes, at denne praksis vil fortsætte, hvis de regionale tog åbnes.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar