Karaismailoğlu: Projektet for det nationale pendeltågsæt startet

det nationale forstads togsæt-projekt startede
det nationale forstads togsæt-projekt startede

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, mødtes med industriister på "Ankara Industry Industry March Assembly Meeting". Karaismailoğlu produktion i Tyrkiet, beskæftigelse, merværdi, øget handel og eksportmuligheder i en af ​​de vigtigste dynamikker blev rapporteret, at den lokale og nationale industriproduktion. Karaismailoğlu, "IMF forudsagde en vækst på 2021 procent i den globale økonomi i 5,2, OECD siger, at man forventer en vækst på 5,9 procent i Tyrkiet," sagde han.

 "'National Commuter Train Set Project' startet"Minister Karaismailoğlu erklærede, at det nationale elektriske togsæt, det elektriske hovedlokomotiv, hybridlokomotivet, det dobbelte lokomotiv og de originale motorprojekter fortsætter med succes i TURASAŞ-fabrikken og sagde: ”Det nationale pendeltågsprojekt er startet. I 2021 afsluttes designet, og produktion af prototype begynder. I vores National Electric Train-sæt-projekt er lokaliseringsgraden nået 60 procent. Jeg håber, at husstanden stiger til 80 procent i masseproduktion. Derudover fortsætter vi som ministeriet vores projekter til transport af bybanesystemer. I tråd med vores ministeriets 2023-vision tilstræber vi at øge andelen af ​​jernbanesektoren til 2023 procent i passagerer, 5 procent i gods, 10 procent i passagerer og 2035 procent i gods i 15 ”.

 

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar